Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Agencija za selidbe - zašto angažovati profesionalce

Agencija za selidbe - zašto angažovati profesionalce


Nekada je bilo jako teško pronaći adekvatno vozilo i radnike za selidbe. Najčešće su ljudi uzimali kamione iz firmi u kojima su bili zaposleni, jer nisu imali drugi način da nađu adekvatno vozilo. Umesto profesionalnih radnika za selidbe obično su u pomoć priticali bili rođaci, prijatelji ili kolege sa posla. Vremenom se povećavao broj stanovnika u našem glavnom gradu, pa je samim tim i rastao i broj presenja. Danas su savremeni način života u Beogradu i manjak slobodnog vremena uslovili pojavu agencija za selidbe. To su najčešće male firme koje se kao osnovnom delatnosti bave selidbama. Obično imaju svoje kombi vozilo i kamion i zapošljavaju nekoliko radnika. Naša agencija za selidbe koristi nova kombi vozila poslednje generacije kako bi usluge transporta podigla na najveći mogući nivo. 

Naša agencija za selidbe

Opcije koje nudi agencija za selidbe

Sada bez problema na internet portalima ili u štampanim izdanjima oglasa lako možete pronaći firmu za preseljenje vašeg životnog prostora. Možete angažovati samo vozilo za transport bez radnika i sa Vašim prijateljima odraditi selidbu. Ako već imate transportno vozilo u firmi kod nas možete iznajmiti samo profesionalne radnike.

Preporučujemo da uvek prilikom Vaše selidbe mi kao firma odradimo kompletan posao za Vas evo i zašto. Kada u svoj stan dovedete ljude koji se ne bave profesionalno selidbama najčešće dolazi do oštećenja Vaših stvari, zidova, ulaznih i sobnih vrata. Neretko se neko od vaših prijatelja tom prilikom i povredi. Naši vredni i ljubazni radnici za vas će sa lakoćom odraditi sve poslove vezano za selidbu od pakovanja, demontaže, prenosa, prevoza do pozicioniranja nameštaja u novom prostoru. Na kraju selidbe za vas ćemo očistiti prostor od ambalaže i odneti nepotreban nameštaj na deponiju.

Sve vezano za poslove preseljenja, materijal za pakovanje, iznajmljivanje vozila, radnu snage ili procenu posla možete dobiti putem telefona: 066/6-111-444 i 064/281-90-25. Takođe, možete u realnom vremenu pratiti naš rad kroz slike i video prezentaciju na društvenim mrežama. Mi prevozimo sve od 00-24h, čak i vikendom. 

Vaš prevoznik Marko Janković




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak