Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Firma za selidbe - šta sve spada u naš posao

Firma za selidbe - šta sve spada u naš posao


Brz i stresan život u Beogradu  i evropsko radno vreme od 9-17h, kao i vreme provedeno u gradskom prevozu i saobraćajnim gužvama, uslovili su da stanovnici u gradskoj prestonici imaju sve manje vremena za van radne aktivnosti. Iz tog razloga ljudi se sve češće odlučuju za preseljenje u nov životni prostor u blizini radnog mesta. Kada se pronađe adekvatan stambeni prostor nameću se pitanja koja ljudima izazivaju stres i nervozu. Kako se preseliti? Koga angažovati? Koliko sve to traje vremenski? Gde nabaviti kutije za pakovanje stvari? Koliko sve to košta? Na pravom ste mestu jer naša firma za selidbe već 15 godina radi za Vas kompletna preseljenja stanova, firmi, magacina, garaža, ugostiteljskih objekata. Kada se angažuje naša firma za selidbe vi dobijate kompletnu uslugu preseljenja po prihvatljivim cenama.

Naša firma za selidbe naše kombi vozilo

Kako radi naša firma za selidbe

Dolaskom u Vaš stan pre same selidbe radimo detaljan popis nameštaja, pokućstva i tehnike. Pravimo logistički plan same selidbe i određujemo vreme početka radova, demontaže nameštaja, pakovanja istog streč folijama, pišemo koliko je kutija i materijala za pakovanje potrebno. Drugim rečima radimo procenu selidbe. Dogovaramo sa klijentom cenu kompletne selidbe i vreme koje je potrebno da se ona uspešno završi.

Na dan selidbe dovozimo teretno vozilo adekvatne veličine i potreban broj profesionalnih radnika potrebnih za demontažu, pakovanje, utovar, istovar i montažu Vašeg nameštaja u novom prostoru. Za vas obezbeđujemo kompletan materijal za pakovanje:

  • kartonske kutije različitih veličina i namena,
  • folije,
  • selotejp trake,
  • obeleživače,
  • sunđere za pakovanje,
  • talas i pak papir.

Mi za Vas radimo kompletnu selidbu Vaših stvari, nameštaja, tehnike a po potrebi prevešćemo i vaše kućne ljubimce, motocikle, pianina, sefove, umetnine. Vaša obaveza je da nam otvorite vrata na adresi iz koje selimo Vaše stvari i da nam na novoj adresi date upute gde se nameštaj pozicionira i montira. Sav ostali posao za Vas odradiće naši ljubazni i vredni radnici u najkraćem vremenskom roku. Profesionalan pristup poslu, najsavremeniji alati, kvalitetan materijal za pakovanje kao i nova transportna vozila uz stalno usavršavanje u poslu izdvajaju nas od drugih prevoznika i agencija za selidbe. Mi se predstavljamo kvalitetom naših usluga a vaše preporuke i komentari na društvenim mrežama najbolja su nam reklama.

Vaš prevoznik Marko Janković

Naš tim pakuje stvari u kombi




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak