Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Kartonske kutije za selidbe - materijal za pakovanje

Kartonske kutije za selidbe - materijal za pakovanje


Kartonske kutije za selidbe i materijal za pakovanje su apsolutno neophodni pri peseljenju. Bilo da selite stvari iz stana ili imate potrebu za preseljenjem poslovnog prostora ili firme svakako su vam potrebne kutije za stvari, sitnice ili arhivu i registratore.

Kako izabrati kartonske kutije za selidbe

Kartonske kutije za selidbe moraju biti višeslojne dovoljno jake da podnesu teret i težinu stvari koja se u njih pakuje. Pritom se mora voditi računa o odabiru veličine kutija.  Recimo ako uzmete najveće kutije, a selite biblioteku to može da bude problem. Kada je napunite knjigama, ona će verovatno biti toliko teška da nećete moći da je podignete.

Kartonske kutije za selidbe kao i materijal za pakovanje

Šta još spada u materijal za pakovanje

Kutije nisu jedini materijal za pakovanje koji se koristi pri selidbama. Evo šta je još potrebno imati tokom selidbe: 

  • Papir za pakovanje kojim najčešće umotavamo posuđe, čaše i ostali kuhinjski inventar.
  • Troslojni meki karton idealan je za osetljivi nameštaj.
  • Ćebad za pakovanje koja najčešće koristimo prilikom selidbi stilskog nameštaja ali i u međugradskim i međunarodnim selidbama.
  • Streč i puckave folije su postale nezamenjljivi materijal za pakovanje kako nameštaja tako i bele tehnike, hi-fi opreme, kompijutera....

U poslednje vreme na tržištu su se pojavili novi materijali za pakovanje, pa se sada mogu nabaviti i rolne kombinovanog mekog troslojnog kartona. On sa jedne strane ima na sebi zalepljenu puc foliju i kao takav predstavlja idealan proizvod za zaštitu i najosetljivijih lakiranih komada nameštaja.

Pored kartona, kartonskih kutija, tvrdih kartonskih tabli za pakovanje slika, streč i puc folije, ćebadi za pakovanje, za selidbu su vam potrebni i obeleživači za kutije, selotejp trake raznih širina kao i uglovi za zaštitu ivica kod osetljivih komada nameštaja.

Za naše klijente sav materijal za pakovanje obezbeđujemo i dovozimo na adresu pre same selidbe. Po potrebi mi radimo i pakovanje celog pokućstva ili kancelarije. Mi posedujemo adekvatne profesionalne alate i znanje za demontažu-montažu nameštaja kao i sav potreban materijal i pribor za pakovanje kako bi vaše stvari preselili bez oštećenja na drugu adresu.

Pozovite da za vas odradimo kompletno pakovanje stvari i selidbu jer mi imamo 15 godina iskustva u tom poslu. Mi radimo od 00-24h i vikendom 365 dana u godini. 066/6-111-444 i 064/281-90-25 Vaš prevoznik: Marko Janković




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak