Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Kombi prevoz Beograd - Zlatibor

Kombi prevoz Beograd - Zlatibor


Zlatibor je poznati klimatski raj na jugozapadu Srbije. Druga mesta u blizini su gradić Čajetina i selo Sirogojno poznato po džemperima od ovčje vune. Etno-selo Mačkat, poznato je po zlatiborskom pršutu i pečenju! Od kafana koje se nalaze pored magistralnog puta, ja kao prevoznik koji često radi kombi prevoz Beograd - Zlatibor, izdvojio bih kafane kod Loja i Pastir, kao i kafanu Beban u Šljivovici. 

Ljubiš je rodno mesto pesnika Ljubivoja Ršumovića. Mokra Gora je turističko selo kroz koje prolazi stara pruga jednog koloseka i voz Šarganska osmica.

Zlatiborci su vrlo gostoljubivi, ljubazni, vredni i prijateljski nastrojeni ljudi. Pored toga Zlatibor je i ski centar i vazdušna banja. Nalazi se na pola puta magistralom do mora prema Crnoj Gori.

Izdvajamo hotel Monu i hotel Palisad u kojima smo postavljali promotivne štandove i dovozili reklamni materijal. Opremali smo apartmane i vikendice jer veliki broj ljudi iz Beograda odabrao baš Zlatibor za idealnu destinaciju za vikend van gradskih gužvi i za uživanje u oazi mira i prirode kakva je na Zlatiboru.

Kombi prevoz Beograd - Zlatibor selidbe

Kombi prevoz Beograd - Zlatibor i montaža promotivnih štandova

Razne strane i domaće kompanije od prehrambenih, kozmetičkih, farmaceutskih kuća, kao i proizvođača medicinske opreme i suplemenata organizuju često seminare i prezentacije svojih proizvoda baš na ovoj našoj planini.

Mi smo kao prevoznička firma transportovali, montirali, demontirali, pakovali, skladištili i vozili od najranijih jutarnjih do najkasnijih večernjih sati za sve te velike i male kompanije. Trudimo se da uvek na vreme uradimo zadate poslove i da ispoštujemo dogovorene satnice. Radili smo danju, noću, vikendima, praznicima. U putu smo slavili rođendane i prelazili desetine hiljada kilometara... Uz to smo uvek bili profesionalni, nasmejani, veseli.

Na samom Zlatiboru imate dosta kafića i restorana. Osim toga možete uživati u za šetnji, vožnji van puteva kvadovima, jahanju konja kroz šumske predele. Takođe, možete provoditi vreme u hotelskim kompleksima, u spa centrima ili lobi barovima. Za koji god vid rekreacije ili odmora da se opredelite, Zlatibor će vam biti uvek na raspolaganju - kako leti tako i u zimskom periodu.

Svaki prevoz iz Beograda prema Zlatiboru uvek radosno prihvatimo! I nama kao radnicima prija da posle završenog transporta ili selidbe provedemo par sati na ovoj prelepoj planini. Nakon obavljenog posla možemo da uživamo uz dobru hranu i pozitivnu atmosferu koju Zlatiborski ugostitelji itekako znaju da nam prirede. Za vas smo dostupni od 00-24h 7/7 365 dana u godini. Zakažite kombi prevoz Beograd - Zlatibor ili transport na dugoj relaciji još danas!

Vaš prevoznik Marko Janković 066/6-111-444




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak