Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Kombi prevoz cene kombi transporta robe

Kombi prevoz cene kombi transporta robe


Mali pikap automobili, maksi kombi vozila, laki kamioni, kamioni sa prikolicama ili šleperi spadaju u vozila koja se često koriste za selidbe i transport. Međutim, ona se razlikuju po zapremini tovarnog prostora, gabaritima vozila ali i po samoj ceni transporta. Kada je u pitanju kombi prevoz cene mogu da variraju u zavisnosti od toga koliko je vozilo staro. Takođe, na njih utiče i kvalitet usuge koji agencija za transport pruža. 

Kombi prevoz cene u gradu i međugradski transport

Za gradske uslove gde vladaju nesnosne gužve kamioni su previše glomazni. Zbog toga što su ulice zatrpane parkiranim automobilima, kombi vozila za dostavu robe ili selidbe predstavljaju idealno rešenje. Brza, okretna i po veličini tovarnog prostora spremna za pouzdani transport robe sada sa nosivostima od 1.5-4t sve više podsećaju na kamione. Za kombi prevoz cene transporta u gradu kombijem variraju od 2-3.000 rsd. Tako, ova vozila predstavljaju pouzdan i ne preterano skup vid transporta. Za transport van Beograda cene se kreću od 40-50 din po pređenom kilometru. Cena varira u zavisnosti da li se transport odvija na magistralnom ili autoputu gde se u cenu transporta uračunavaju i putarine.

Kombi prevoz cene kombi transporta

Kombi vozila poslednje generacije su pouzdana, brza i ekonomična. Nihova potrošnja goriva je jedva nešto veća od putničkih automobila. Brzina i okretnost kao i dobar osećaj u vožnji umnogome pomažu i samim vozačima da sa lakoćom odrade svoje radno vreme. Kada se kombi vozilima rade selidbe u gradu cena vozila za transport bez radne snage kreće se od 2500-3500din. To zavisnosi od vremena zadržavanja vozila. Cena iznajmljivanja maksi kombija zapremine 17m3 sa dva radnika za utovar, demontažu, istovar i montažu nameštaja po turi kreće se od 6-9.000 rsd. Ovo zavisi i od količine stvari i spratnosti sa koje i na koju se stvari iznose. Jedan od parametara koji utiču na cenu kombi prevoza je prilaz vozilom i blizina utovara i istovara. Takođe, količina nameštaja kao i broj stvari koje moraju prilikom selidbe da se demontiraju-montiraju mogu da povećaju cenu.

Mi prevozimo sve od jednog komada nameštaja ili bele tehnike do selidbi kompletnih stambenih ili poslovnih prostora. Radimo non stop od 00-24h i vikendom. Kombi prevozom transportujemo Vašu robu brzo, pouzdano i na vreme od magacina do vaših prodajnih mesta ili na adrese Vaših kupaca. Vaš prevoznik Marko Janković




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak