Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Kombi transport robe širom Beograda

Kombi transport robe širom Beograda


Urbani gradski način života i preko dva miliona stanovnika u Beogradu doveo je do toga da se na svakom ćošku nalazi veliki broj kafića, prodavnica, pekara, apoteka, perionica za veš, tu su i škole, vrtići, firme. Za sve delatnosti u gradskim uslovima jedno je zajedničko a to je da se za dopremanje najčešće koristi kombi transport robe. Manji ili maksi kombiji razvoze gotovo sve vrste paletirane robe do svih prodavnica ne bi li građani bili dobro snadbeveni.

Kombi transport robe različitim vozilima

Kombi transport robe započinje sa radom u ranim jutarnjim satima. Iz skladišta i magacina velikih firmi vrši se utovar i, prema otpremnici za robu, razvoz i distribucija po gradu. Kombi transport se vrši sa više vrsta namenskih teretnih vozila. Pekarskim vozilima razvoze se hleb i peciva. Hladnjačama se prevozi meso,kao i mlečni i konditorski proizvodi. Kombi vozilima sa rampom prevozi se paletirana roba itd. Zbog uskih ulica i loših prilaza kombi transport robe predstavlja idealno rešenje za dostavu robe gde kamionski prevoz ne dolazi u obzir usled veličine transportnih vozila. Takođe, mala pikap vozila zbog nedostatka tovarnog prostora često nisu pogodna.

kombi transport robe u Beogradu

Najbolja vozila za kombi transport robe

Iz generacije u generaciju nova kombi vozila za transport robe umnogome po zapremini tovarnog prostora i gabaritima sve više podsećaju na lake kamione. Tako je recimo Iveco Daily sa četvrtom generacijom modela povećao zapreminu tovarnog prostora na 19.6m3 i nosivost vozila na 4 tone. Ovakav kombi predstavlja skoro idealno transportno vozilo. Ono u jednom spaja brzinu i okretnost kombi vozila i zapreminu i korisnu nosivost kamiona.

Naša firma za transport poseduje vozila Fiat Ducato poslednje generacije maksimalne veličine tovarnog prostora 17m3 i nosivosti 2 tone. Vozilo je novo, čisto i redovno se pregleda kako bi bilo bezbedno i za nas i za Vas.

Sve informacije vezano za kombi transport robe možete pronaći na našem sajtu www.selidbeitransport.rs ili putem brojeva telefona: 066/6-111-444 i 064/281-90-25

Vaš prevoznik: Marko Janković

Kombi transport robe - naše vozilo
Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak