Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Kompletne selidbe ključ u ruke

Kompletne selidbe ključ u ruke


Firme za selidbe i transport pored klasičnih usluga prevoza nameštaja i pokućstva nude usluge kompletnog preseljenja. Njih drugačije nazivamo i selidbe ključ u ruke.

Evo šta se prilikom takvih selidbi podrazumeva.

Šta obuhvataju selidbe ključ u ruke

Prvi korak je dolazak na adresu klijenta na besplatnu procenu selidbe. Ovaj korak klijenta ne obavezuje da se odluči baš za nas kao firmu kojoj će poveriti ovaj posao.

Nakon naše procene i ponude posla, ukoliko ste se odlučili za nas, Vaša obaveza je samo da nam otvorite vrata vašeg stana ili firme. Sve ostalo spada pod naš posao.

Do vas ćemo dopremiti:

  • materijal za pakovanje,
  • kutije,
  • folije,
  • pak papir,
  • markere za obeležavanje,
  • lepljive selotejp trake itd. 

Takođe, obavićmo kompletnu demontažu nameštaja i pakovanje istog sreč i puc folijama, pakovanje garderobe u kutije sa vešalicama i pakovanje sitnog pokućstva u petoslojne kartonske kutije.

Nakon dolaska na drugu adresu (tamo gde Vas selimo) sledi iznošenje, pozicioniranje i otpakivanje nameštaja.

Selidbe ključ u ruke prenošenje kutije

Kada sve postavimo na adresi po projektu ili po Vašoj želji i intrukcijama odnećemo na otpad ambalažu, kartonske kutije, najlon, stiropor, talas papir...Ukoliko želite, otpremićemo i stari dotrajali nameštaj koji smatrate nepotrebnim na deponiju.

Montiraćemo za Vas kuhinjske elemente, povezaćemo elektro aparate, sudo mašinu, ugradne ringle i rernu. Postavićemo i zidne i plafonske lampe i lustere.

Nećete morati da brinete o redosledu kojim se nameštaj seli, kao ni o načinu na koji će biti dopremljen do Vašeg stana, čak i ako živite na visokom spratu bez mogućnosti korišćenja lifta. 

Osim pomenute selidbe ključ u ruke, postoji mogućnost i da od nas iznajmite kombi vozilo, ukoliko već imate svoje radnike. I obrnuto, ako imate svoje vozilo, možete angažovati naše radnike da brzo i stručno upakuju i utovare Vaš nameštaj.

Mi negujemo profesionalan pristup poslu. Pozivom na naše brojeve telefona 066/6-111-444 i 064/281-90-25 možete nas dobiti 365 dana u godini. Za Vas smo dostupni od 00-24h.

Vaš prevoznik Marko Janković




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak