Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Materijal za pakovanje robe tokom selidbe

Materijal za pakovanje robe tokom selidbe


Kao i u svakom poslu tako i u poslovima transporta i selidbi moramo se stalno usavršavati u cilju poboljšavanja kvaliteta pruženih usluga. Tako stičemo stalne klijente i dobijamo od firmi ugovore za transport i prednost u dobijanju poslova kod novih klijenata. Da bismo naš posao obavljali što profesionalnije, koristimo najkvalitetniji materijal za pakovanje. Na taj način čuvamo robu prilikom transporta, pa možemo da garantujemo da neće doći do pojave ogrebotina ili drugiih oštećenja.

Kakve alate i materijal za pakovanje koristimo

Pored trenda kupovine novih najsavremenijih transportnih vozila poslednje generacije, naša firma za selidbe prilikom demontaže-montaže nameštaja koristi i najsavremenije Bosch alate i pribor. Naši ljubazni profesionalni radnici za selidbe sa lakoćom će preneti bilo koji komad Vašeg nameštaja, pokućstva kao i vaša pianina, tehniku ili razne peći. Međutim za jednu profesionalnu selidbu potrebno je i više od toga.

Da bismo posao podigli na viši nivo i izdvojili se od konkurentskih firmi, mi za Vas organizujemo i profesionalno pakovanje. U tu svrhu koristimo najsavremenije materijale koji štite robu i nameštaj.

Kartonske kutije

Višeslojne kartonske kutije bez problema mogu izdržati teret i preko 20kg težine. Zbog toga su idealno rešenje za pakovanje knjiga, diskova, sitnog pokućstva, kancelarijske arhive, registratora. Postoje i tipske kutije, kao na primer, kutije za pakovanje slika, umetnina, pa čak i kutije za pakovanje pianina. Od skora postoje firme koje prave i kutije po meri pa tako gotovo svaki komad nameštaja ili tehnike možemo spakovati u kartonske kutije.

Folije za pakovanje

Osim kutija za pakovanje mebliranog ili nameštaja izrađenog od kože, kao i stilskog, kancelarijskog, kupatilskog i kuhinjskog nameštaja, koristimo kao prvi sloj do samog tekstila puc puc foliju. Nakon toga, kao drugi sloj za pakovanje, koristimo streč folije u profesionalnim rolnama od 6kg. Kvalitetna streč folija je korisna iz više razloga. Ona sem zaštite od oštećenja u transportnom vozilu pomaže da se komadi međusobno prilepe jedan za drugi. Na taj način se pomeranje prilikom transporta svodi na minimum.

Materijal za pakovanje robe u kombiju

Nameštaj zaštićen dvoslojno puc i streč folijama pakujemo u predviđene kutije. Pravilnim prenosom u transportno vozilo tako spakovan nameštaj nemoguće je oštetiti. Osim kutija i folija za pakovanje koristimo i različite lepljive trake koje mogu da se kupe i sa logotipom, nazivom firme, brojevima telefona i web adresom firme za selidbe i transport pa kao takve predstavljaju i svojevrsnu reklamu.

U današnje vreme postoje i kutije za pakovanje garderobe koje u sebi imaju i vešalicu za ofingere pa se prilikom selidbe vaša garderoba neće izgužvati. Mi kao firma za selidbe i transport trudimo se da se stalno usavršavamo. Zbog toga koristimo najkvalitetniji pribor, alate i materijal za pakovanje. Naša vozila su nova i specijalno tapacirana za selidbe. Naši radnici koriste radna odela, zaštitnu opremu kao i kolice, skejtove i trakaste gurtne za prenos teških tereta.

Trudimo se da kvalitetom usluge opravdamo Vaše poverenje i da nam nakon uspešno uradjene selidbe Vaša preporuka bude najbolja reklama. Pozivom na naše brojeve telefona možete zakazati Vašu selidbu. Mi ćemo za vas obezbediti adekvatno teretno vozilo, broj potrebnih radnika, materijal za pakovanje, potreban pribor i alate: 066/6-111-444 i 064/281-90-25 

Vaš prevoznik: Marko Janković




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak