Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Prevoz nameštaja - montaža - demontaža

Prevoz nameštaja - montaža - demontaža


Kućni, meblirani, kupatilski, kancelarijski ili stilski nameštaj proizvode i prodaju renomirani domaći i strani proizvođači. Za sve je zajedničko da nameštaj iz magacina proizvođača ili salona na adrese kupaca transportujemo kombi vozilima ili kamionima. Pojedini komadi nameštaja inostranih proizvodjača imaju cenu i više hiljada eura. Zbog toga se prevoz nameštaja mora obavljati sa najvećom pažnjom.

Montaža i prevoz nameštaja

Za montažu na adresama kupaca koriste se najkvalitetniji savremeni alati i pribor. Luksuzni dizajnirani nameštaj prenose naši profesionalni radnici sa dugogodišnjim iskustvom. Oni prilikom unosa na adresama kupaca vode računa da se ne oštete zidovi, kao i ulazna ili sobna vrata. Nakon montaže i pozicioniranja za sobom ostaviće čist i uredan prostor odnošenjem ambalažnog otpada.

Kada se rade montaže kancelarijskog nameštaja obično za takav posao angažujemo veći broj radnika naričito kada su u pitanju velika opremanja firmi koje imaju u svojim kancelarijama i više stotina zaposlenih. Tada je najbitnija dobra organizacija posla i linijski rad.  Recimo prvo se montiraju kancelarijski ormari jer je za njihovu montažu potrebno najviše prostora. Zatim na red dolaze radni stolovi, pokretne kasete i na kraju radne fotelje i stolice za konferencije.

Kada se stambeni prostor oprema nameštajem prvo bi trebalo montirati američke ugradne plakare, a onda francuski ležaj i spavaću sobu. Zatim montiramo kuhinjske elemente pa kupatilski nameštaj.

Prevoz nameštaja i montaža

Selidbe i prevoz nameštaja

Naša firma sa uspehom poslednjih deset godina prevoz nameštaja u Beogradu i Srbiji iz gotovo svih salona sa garancijom na izvršene usluge transporta i montaže. Prevezli smo i namontirali na stotine ormara, mebliranih kreveta, garnitura, stolica, stolova, kuhinjskih elemenata, kancelarijskog nameštaja, baštenskih garnitura, kupatilskog nameštaja i galanterije.

Radili smo montaže i transport u Beogradu, Nišu,Čačku, Novom Sadu, Paraćinu,Subotici, Gornjem Milanovcu kao i u Zagrebu, Briselu, Podgorici, Herceg Novom, Budvi i u mnogim drugim gradovima i mestima. Za nameštaj koji mi prevezemo i montiramo dajemo garanciju kvaliteta i tradicije od preko 15 godina u poslovima montaže. Mi prevozimo sve vrste nameštaja iz gotovo svih salona u Beogradu. Prevozimo nameštaj na poziv iz sledećih salona: Emmezeta, Vitorog, Forma IdealeJysk, Home Center, Urban Line, Domino. Nameštaj prevozimo i za stolarske radionice na adrese njihovih kupaca.

Godine provedene u montaži najsavremenijeg dizajniranog nameštaja svetskih renomiranih proizvodjača čine nas kompetentnim za poslove montaže bilo koje vrste nameštaja i izdvajaju nas na tržištu od konkurentskih firmi gde se ljudi bave tim poslom povremeno i amaterski. Sve informacije i zakazivanje transporta i montaže nameštaja možete dobiti putem sledećih brojeva telefona: 066/6-111-444 i 064/281-90-25 ili se informisati na sajtu: www.selidbeitransport.rs

Naše radno vreme je od 00-24h i vikendom.

Vaš prevoznik Marko Janković




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak