Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Prevoz paletirane robe širom Srbije bezbedno i brzo

Prevoz paletirane robe širom Srbije bezbedno i brzo


Naša firma dugi niz godina, osim selidbi, radi i prevoz paletirane robe iz javnih carinskih skladišta kao i i za razne firme u čije ime prevozimo robu do krajnjih korisnika kupaca. Bilo da se prevoz paletirane robe vrši sa terminala Kvantaš ili iz magacinskih prostora raznih špediterskih firmi ili sa kontejnerskih terminala za svaki takav prevoz jedna stvar je zajednička. Ovako spakovana roba mora se utovarati u teretno vozilo električnim ili motornim viljuškarom, za šta je potrebno imati stručne radnike.

Ponekad palete sa robom teže i preko jedne tone, kao na primer kada vozimo kožu za firmu Team Leather iz Beograda. Kada se prevozi paleta peleta za grejanje, njena težina čak i premašuje tonu. Cisterne sa mazivom, lepkovima ili kiselinama na paletama teže oko 1500kg. Na palete se može postaviti gotovo sva roba koja se transportuje i ona se obično umotava streč folijom.

prevoz paletirane robe

Prevoz paletirane robe  - kako složiti palete

Palete se u kamione postavljaju uz bočnu stranu obično jedna do druge. Pravilno složene palete međusobno se dodiruju a sama folija izmedju njih lepljiva je i onemogućava pomeranje robe. Na taj način, prevoz se odvija bezbedno i ako dođe do naglog kočenja ili kod polaska teretnog vozila na uzbrdicama.

U zemljama Evropske unije obično se koriste takozvane Euro palete. Izradjene su od drveta i dimenzija su 120 x 80 cm. Na njih se pakuje brašno, šećer, kafa, cement, pelet, cigla, piće, razni paketi, kutije, koturovi sa kablovima itd. Paletirana roba najčešće se razvozi kombi vozilima i kamionima koji poseduju utovarnu rampu. U takva vozila roba se pakuje ručnim paletnim viljuškarom koji se koristi i pri istovaru.

Prevoz paletirane robe radimo u Beogradu ali i u svim drugim gradovima i mestima u Srbiji. Mi smo brz, siguran i povoljan transport a radimo svim danima od 00-24h. Naša vozila su nova poslednje generacije, čista, održavana i uvek spremna za rad. Ukoliko Vam je potreban prevoz paletirane robe, kontaktirajte nas.

Vaš autoprevoznik: Marko Janković




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak