Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Prevoz robe Beograd

Prevoz robe Beograd


Za prevoz robe Beograd je grad koji nikada ne spava.

Na teritoriji glavnog grada svakog radnog dana od najranijih jutarnjih časova možete primetiti najrazličitija teretna vozila za prevoz robe.

Kombi vozilima ujutru još po mraku razvozi se štampa kroz grad do svakog kioska, trafike, prodavnica i hipermarketa.

Nakon toga se iz Imleka, Somboleda i drugih fabrika za preradu mleka i proizvodnju mlečnih proizvoda u prodavnice dostavljaju njihovi proizvodi. Oni se transportuju kombi i kamionskim hladnjačama sa minus režimom i iz razloga što prevoze kvarljivu robu uvek imaju prednost prilikom istovara u megamarketima.

Hleb i peciva se takođe prevoze u ranim jutarnjim časovima u specijalnim transportnim vozilima pravljenim isključivo za tu namenu. Iza pekara ujutru radi se distribucija alkoholnih i bezalkoholnih pića kao i transport konditorskih proizvoda i cigareta.

Naša firma za transport i selidbe uspešno je nekoliko godina radila transport piva za Carlsberg Srbija.

Ako Vam se pokvari vozilo

Neretko se u gradskim gužvama dešavaju kvarovi na Vašim vozilima i kada se to desi pozivom na brojeve telefona AMSS-a ili privatnih firmi u najkraćem vremenskom roku do vas i vašeg automobila doći će šlep službe. Nih popularno nazivamo i pomoć na putu.

Ako vam se desi recimo manji kvar u vidu probušene gume i za to u Beogradu postoji brzo rešenje. Pojedine vulkanizerske radionice imaju mobilne kombi vulkanizere koji za kratko vreme mogu na samoj ulici da poprave Vašu gumu i time Vam omoguće da nastavite vožnju Vašeg automobila i sve to po vrlo popularnim cenama.

Prevoz robe Beograd i naša firma za selidbe i transport

U eri pametnih telefona brzo i jednostavno na Google pretraživaču ćete pronaći našu firmu za transport robe i selidbe www.selidbeitransport.rs. Pozivom naših brojeva telefona dobićete sve potrebne informacije. Naši ljubazni profesionalni radnici učiniće sve da vaša selidba ili transport robe budu urađeni u najkraćem vremenskom roku i da se posao završi sa osehom.

U Beogradu svakoga dana možete videti na stotine teretnih vozila od pikapova, kombija, lakih kamiona, kamiona bez i sa prikolicama pa sve do šlepera koje nazivamo i drumskim krstaricama.

Prevoz robe Beograd

Na bočnim stranama ovih vozila neretko se nalaze grafike, slike, logo firme kao i nazivi proizvođača robe koju prevoze. Ponekad su te reklame na vozilima dizajnirane i šarene pa jako privlače pažnju prolaznika i čine vozila prepoznatljivim.

U Beogradu se kombi vozilima i kamionima prevozi sve: od cveća, prehrambenih proizvoda, cigareta, pića, motocikala, nameštaja, automobila pa do građevinskog materijala i plovila.

Paletirana roba se iz carinskih magacina kao i iz magacina fabrika transportuje teretnim vozilima po gradu, a utovara se motornim i elekričnim viljuškarima.

Ne zamerite vozačima teretnih vozila ako se u jutarnjim gužvama zaustave u saobraćajnoj traci ispred Vas, jer je za prevoz robe Beograd kao grad infrastrukturno jako loše rešen. Gotovo da ne postoje mesta predviđena za istovar robe. Setite se da se tim istim vozilima koja Vas toliko nerviraju doprema gotovo sva roba koju u radnjama sa uživanjem kupujete.

Naša firma za transport posluje već 15 godina pa možemo da kažemo da se jako dobro snalazimo u transportu robe kroz Beograd, tako da Vašu robu brzo, sigurno i povoljno dopremamo na adrese vaših kupaca.

Šta sve prevozimo?

Radimo transport i montažu nameštaja na teritoriji Beograda i cele Srbije iz svih prodajnih salona. Prevozimo i belu tehniku sa isporukom na adrese kupaca bez obzira na spratnost i postojanje ili mogućnost upotrebe liftova.

Za Vas prevozimo i teške terete kao što su:

  • TA i peći na pelet,
  • pianina,
  • zanatske mašine,
  • dupli frižideri,
  • rashladne vitrine za ugostitelje,
  • pekarske tople vitrine,
  • skuteri,
  • motocikli.

Po potrebi stari i dotrajali nameštaj prevozimo na deponiju. Selimo za Vas stanove, lokale, firme, kancelarije, poslovne prostore, kuće, garaže, magacine, arhive, radionice. Za prevoz robe Beograd radimo koristimo vozila Fiat Ducato poslednje generacije zapremine tovarnog prostora 17m3 nosivosti 2t.

Kako nas pronaći?

Radimo radnim danima, vikendom za vreme državnih i verskih praznika od 00-24h. Zakazivanje potrebnog transporta možete uraditi svakog dana od 8-23h.

Mi prevozimo sve i trudimo se da nam Vaša preporuka bude najbolja reklama. Dobro došli u klub zadovoljnih korisnika naših usluga. Možete nas pratiti na društvenim mrežama i videti naše svakodnevne postove vezane za selidbe i transport u realnom vremenu.

Zakazivanje prevoza kao i sve informacije koje Vas zanimaju vezane za selidbe i transport robe možete dobiti putem naših brojeva telefona 064/281-90-25 i 066/6-111-444 ili se informisati na našem sajtu: www.selidbeitransport.rs

Vaš prevoznik Marko Janković

Selidbe u Beogradu




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak