Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Prevoz robe Beograd - kombi transport

Prevoz robe Beograd  - kombi transport


Prevoz robe Beograd - bilo da ste pekar, poslastičar, mesar ili kafedžija, sigurno Vam je potreban brz i siguran transport robe do Vašeg objekta. Takođe, ukoliko imate prodavnicu, radionicu, butik, apoteku, kancelariju, firmu ili magacinski prostor, imaćete i redovne isporuke. To znači da će Vam svakodnevno dovoziti robu do Vaših vrata. 

Prevoz robe Beograd - pravo do Vaših vrata

Kada započne radni dan, hiljade teretnih vozila u Beogradu kreću sa utovara u razvoz po Beogradu i Srbiji do radnji, lokala, mega marketa.

Zbog loše infrastrukture i nepostojanja parking mesta za istovar robe često se teretna vozila prilikom istovara robe zaustavljaju nepropisno u zaustavnoj traci ili na trotoarima predviđenim za nesmetano kretanje pešaka. Na taj način prevoznici izazivaju saobraćajne gužve i ponekad ometaju kretanje automobila.

Međutim, svaki put kada se iznervirate jer čekate u koloni ili kao pešak zaobilazite tako parkirana vozila, setite se da je svaki proizvod koji kupujete u prodavnicama, pekarama, buticima, ugostiteljskim objektima tim istim vozilima koja Vam smetaju dopremljen.

Prevoz robe u Beogradu radi se u tri smene. U ranim jutarnjim satima razvozi se hrana i piće. Selidbe se rade tokom celog dana kao i prevoz lekova i carinske paletirane robe. Buticima se radi transport robe od 22h kada se zatvaraju šoping molovi. Štampa se razvozi noću, kako biste svakoga jutra od 6h na svakom kiosku mogli da kupite bilo koje štampano izdanje.

Prevoz robe Beograd do radnji

Kada je u pitanju prevoz robe Beograd, mi prevoznici se trudimo da posao uradimo savesno, profesionalno i tačno na vreme. Na taj način, i naši klijenti i Vi kao potrošači bivate pravovremeno obskrbljeni svim životnim potrebštinama.

Mi za Vas radimo transport od 00-24h svim radnim danima, vikendom i praznikom. Trudimo se da nam Vaša preporuka bude najbolja reklama.

Kada je u pitanju prevoz robe Beograd, možete nas kontaktirati na broj telefona 066 6 111 444 pozivom, porukom ili putem Vibera. Očekujemo Vaš poziv.

Vaš prevoznik Marko Janković




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak