Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Prevoz robe kombijem poslednje generacije

Prevoz robe kombijem poslednje generacije


Nekada su mali VW transporteri, Fordovi Tranziti i uopšte kombi vozila imala malu zapreminu tovarnog prostora i slabe motore. Bila su mali i spori, ali su godinama evoluirala u teretna vozila koja mogu da odgovore na sve zahteve i potrebe poslova svojih vlasnika. Sa poboljšanjem performansi ovakvih vozila, prevoz robe kombijem postao je glavni način distribucije u Beogradu. 

Prevoz robe kombijem  - karakteristike ovih vozila

Sada sa zapreminom tovarnog prostora od 19.6 m3 i nosivosti do 4t sve više podsećaju na lake kamione. Mogu biti putnički, teretni furgoni, sandučari sa ceradom, laka kiper vozila kao i šlep službe.

Kombi vozila poslednje generacije imaju moderne snažne motore koji mogu imati i do 200 konjskih snaga. Kao takva mogu da odgovore i najzahtevnijim poslovima. Prevoz robe kombijem u gradskom i međugradskom saobraćaju odigrava se svakodnevno. Prevozimo gotovo sve prehrambene proizvode, tekstil i garderobu. Takođe, vršimo dostavu pića, prevoz bele tehnike, dostavu lekova, isporuke nameštaja, prevoz kože, selidbe itd.

Prevoz robe kombijem po Beogradu

Šta se sve prevozi kombijem

Svakog jutra u Beogradu možete videti na stotine brendiranih kombi vozila kako se žurno probijaju kroz gradske gužve ne bi li sve kioske, prodavnice, lokale, ugostiteljske objekte, mesare, pijace, apoteke snadbeli robom. Zahvaljujući blagovremenoj dostavi, svaka radnja može nesmetano da radi i obskrbljuje potrošače svojim proizvodima.

U najranijim jutarnjim satima kombi vozilima razvozi se štampa po gradu. Kombi vozilima sa rashladnim uređajima ili hladnjačama prevozi se meso, riba, sladoled, čokolade i konditorski proizvodi. Zbog toga što voze kvarljivu robu, u tržnim centrima i hiper marketima oni imaju prednost prvog istovara robe.

Kombi vozilima prevozimo kožu, granulate, pelet za grejanje, podne obloge, rezanu građu, pločaste materijale stolarskim radionicama, belu tehniku, keramiku, sanitarije, nameštaj. Prevozimo sve što je vama potrebno. Transportujemo čak i motocikle i skutere. Prevozimo i paletiranu robu iz javnih carinskih skladišta.

Naša vozila su poslednje generacije, zapremine tovarnog prostora 17m3, nosivosti 2t, čista uredna i redovno servisirana. Kao takva spremna su za rad svakog dana od 00-24h.

Pozovite naše brojeve telefona 066/6-111-444 i 064/281-90-25 jer smo uvek dostupni i spremni na svaki dogovor i poslovnu saradnju.

Vaš prevoznik Marko Janković




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak