Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Selidba Bor | Beograd

Selidba Bor | Beograd


Opština Bor se nalazi na krajnjem istoku Srbije, u blizini granica sa Bugarskom i Rumunijom. Opština Bor je i sedište Borskog okruga koji, pored Bora, čine opštine Kladovo, Majdanpek i Negotin.

Opština Bor se sastoji od centralnog naselja i sedišta opštine – gradskog naselja Bor i 12 sela: Gornjane, Tanda, Luka, Krivelj, Bučje, Oštrelj, Donja Bela Reka, Brestovac, Slatina, Zlot, Šarbanovac i Metovnica. 

Najznačajniji deo novije istorije ovog kraja povezan je sa nalazištima rude bakra i drugih metala pa iz tog razloga najčešće za grad Bor kažemo da je rudarski grad. 

Bor se nalazi oko 260km od glavnog grada pa se selidbe iz Bora u Beograd ili iz glavnog grada u Bor moraju na vreme zakazati i isplanirati jer ukupna razdaljina izmedju ova dva grada iznosi oko 520km pa je samo za vožnju potrebno oko 6-7sati plus vreme utovara,pakovanja nameštaja,tehnike i pokućstva. Mi smo iz Beograda za Bor i obrnuto do sada odradili desetine selidbi od manjih studentskih kombijem do kompletnih selidbi stanova ili poslovnih prostora koje smo radili kamionom ili sa više teretnih vozila istovremeno. Kao i pri svakoj drugoj selidbi ili transportu robe kada se ide na duža putovanja ali i u uslovima gradskog prevoza sav nameštaj,belu tehniku i pokućstvo pažljivo ćemo za Vas spakovati u tovarnom prostoru naših vozila poslednje generacije bilo da se radi o kombi vozilu ili kamionu. Iako su naša vozila tapacirana i tehnički pripremljena za poslove selidbi a ujedno i dobro održavana i čista u nivou novih vozila mi ćemo sve vaše stvari obezbediti,pojedine i vezati trakastim zatezačima za bočne stranice vozila kako bi ih dodatno zaštitili od pomeranja u toku vožnje. Naša nova vozila Kombi Fiat Ducato i kamion Renault Master poseduju protiv klizne podove koji ne dopuštaju da se nameštaj i pokućstvo pomeraju u vozilu. Pre transporta za vas ćemo odraditi demontažu i pakovanje Vaših stvari nakon selidbe montažu i pozicioniranje u novom prostoru. Jako vodimo računa da svaku selidbu odradimo maksimalno profesionalno kako bi Vaša selidba protekla bez stresa i sa osmehom na obostrano zadovoljstvo. Radimo svaki dan od 08-23h i vikendom kao i za vreme državnih i verskih praznika. Do sada smo odradili na hiljade selidbi,transporta robe firmama kao i veliki broj isporuka i montaža nameštaja salonima iz Beograda za sva mesta i gradove u Srbiji kao i nekoliko transporta robe za Hrvatsku,Crnu Goru,Nemačku i Belgiju... Zakažite selidbu ili transport robe na vreme putem naših brojeva telefona: 066/6-111-444 i 064/281-90-25         Vaš prevoznik: Marko Janković  

 




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak