Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Selidba kazina i slot klubova sa montažom inventara

Selidba kazina i slot klubova sa montažom inventara


Selidba kazina je posao za koji smo bili angažovani uglavnom u većim gradovima. Beograd, Novi Sad, Niš, Čačak, Subotica kao i mnoga druga mesta širom Srbije pored splavova, noćnih klubova, kafića, barova i diskoteka za dobar provod i opuštanje od svakodnevnog stresnog života nude i slot klubove i kockarnice.

Kako izgleda selidba kazina

Zajedničko za sve kockarnice je da imaju blještave svetlucave izloge i da se obično nalaze u strogom centru grada. Ponekad su, kao u Pančevu, smeštene i u pešačkim zonama. Baš iz tih razloga ponekad je dopremanje aparata ili inventara moguće samo u ranim jutarnjim satima ili noću. Na taj način uspešno se izbegava velika frekfencije saobraćaja ili prolaznika u prometnim ulicama.

Selidba kazina i slot klubova

Poker aparati i slot mašine neretko su teški preko sto kilograma a stolovi za rulet teže i preko 500 kilograma. Iz tog razloga ubrajaju se u prenos teških tereta. Više o prenosu teških tereta možete pročitati ovde. Osim velike težine prenos slot mašina zahteva posebnu pažnju jer se lako mogu polomiti ekrani slot aparata. Kada ih prevozimo, ako nisu u fabričkom pakovanju za zaštitu, koristimo sunđere, streč i puc folije. U transportnom vozilu sem zaštite koristimo i trakaste gurtne i zatezače kojima aparate vezujemo za bočne strane teretnog vozila. Slot aparati prenose se ručno uz najveću pažnju radnika koji ih prenose. Na taj način, selidba kazina se odvija uz potpunu bezbednost celokupnog inventara. 

Jako je bitno da radnici budu obučeni za prenos slot aparata jer nekada i mali potresi mogu da oštete program rada ovih mašina. Kombi vozilima prevozili smo čitave slot klubove sa demontažom-montažom kompletnog inventara klubova. Ako je potrebno mi ćemo Vaš klub preseliti noću da bi on na drugoj lokaciji mogao od ranih jutarnjih sati da nastavi sa radom. Selili smo kockarnice po Beogradu, kao i iz Prokuplja za Beograd i iz Beograda za Pančevo. 

Naše radno vreme slično je kao i kod nekih slot klubova od 00-24h i vikendom. Pozovite nas za sve informacije vezane za selidbe i transport putem telefona: 066/6-111-444 i 064/281-90-25

Vaš prevoznik Marko Janković

Ukoliko volite kazina ili ste vlasnik jednog ovakvog objekta, evo jedne interesantne informacije za Vas. Naime, u Kini je pre nekoliko godina otvorena najveća kockarnica na svetu. Više o tome možete pogledati ovde.




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak