Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Selidba pekare, pekarskih peći, toplih vitrina

Selidba pekare, pekarskih peći, toplih vitrina


Selidba pekare uopšte nije jednostavna jer obuhvata niz poslova koje treba obaviti pre početka transporta robe. Ovi poslovi podrazumevaju demontažu toplih vitrina kao i demontažu pekarskih peći. Demontaža ovih elemenata je dosta složena i zahteva vreme. Zbog toga bi trebalo da ovaj posao odrade odrade električari pre same selidbe i našeg dolaska na lokaciju.  

Kada da se obavi selidba pekare  

Selidba pekare i pekarskog inventara traje malo duže od klasične selidbe poslovnog prostora. Zbog toga je važno dobro isplanirati vreme, kako bi ovaj posao bio urađen maksimalno efikasno. Bitno je da električari završe svoj deo pre nego što mi dođemo na teren. Pri zakazivanju termina selidbe, treba ostaviti malo vremena između njihovog završetka demontaže i našeg dolaska. Tako, ako oni kasne, to neće značajno poremetiti naš tok rada. Mi naravno, uvek dolazimo na vreme i završavamo posao u dogovorenom roku.

Takođe, pošto se pekare često nalaze u ulicama sa velikom frekvencijom saobraćaja ili u centru grada u pešačkim zonama, treba i o tome voditi računa. Zbog toga se najčešće takve selidbe rade u kasnim večernjim satima ili noću. Pre svake selidbe pekare trebalo bi izaći na adresu i sagledati šta je sve potrebno da bi se selidba uspešno odradila.

Kako izgleda kada mi radimo selidbu pekare

Pekarske peći, tople i rashladne vitrine i mešalice za testo takođe spadaju u specifične teške terete i za njihov prenos potreban je veći broj iskusnih radnika. Staklene delove toplih vitrina obavezno je zaštititi puc i streč folijama da se prilikom transporta ne bi oštetili. Mi smo u našoj 15-to godišnjoj karijeri uspešno selili veći broj pekara, uglavnom u kasnim večernjim satima ili noću, kako bismo izbegli saobraćajnu gužvu. Sve informacije vezane za selidbe kako pekare tako i bilo kog drugog poslovnog prostora možete dobiti putem naših telefona 066/6-111-444 i 064/281-90-25 ili na našem sajtu www.selidbeitransport.rs.

Vaš prevoznik Marko Janković

Selidba pekare u Beogradu




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak