Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Selidba restorana

Selidba restorana


U Beogradu postoji veliki broj ugostiteljskih objekata nacionalne i internacionalne kuhinje. Brz život koji se odvija u velikom gradu pogodovao je otvaranju restorana brze hrane gotovo na svakom ćošku. Kao i firme, tako se i restorani sele na bolje i prometnije lokacije unutar glavnog grada, ali i izvan njega. Neke restorane selili smo iz Beograda za Novi Sad, Suboticu, Zlatibor itd.

Selidbe restorana usled adaptacije 

Transportovali smo i kompletan inventar prilikom adaptacije prostora u kojem se restoran nalazi. Kada dođe do renoviranja ugostiteljskog objekta sav inventar, nameštaj, slike, reklamu možemo uslužno skladištiti dok se adaptacija prostora ne završi. Isti taj inventar onda vratimo u restoran spakovan i bez oštećenja na pozicije na kojima je stajao pre renoviranja.

Demontirali smo celokupne kuhinje restorana i prenosili na novu adresu sa kompletnom tehnikom, pećima, toplim i rashladnim vitrinama. Organizovali smo prilikom selidbi restorana električara koji bi demontirao-montirao peći, ugradne rerne i sve ostalo što je neophodno.

Selidbe restorana noću

Prilikom selidbi restorana često prenosimo duple frižidere, rashladne vitrine, pica peći i druge kabaste elemente. Oni zbog svoje velike težine zahtevaju veći broj profesionalnih radnika za prenos kako ne bi došlo do oštećenja ili se neko ne bi povredio.

Restorani se obično sele u najprometnije lokacije neretko su to pešačke zone gde je zabranjen saobraćaj i u tim situacijama selidbe restorana radimo noću  kada je intenzitet saobraćaja i prolaznika minimalan. Noću se saobraćaj svodi na minimum gotovo da na ulicama nema ni vozila ni prolaznika tako da selidbe restorana tada radimo brzo u najkraćem vremenskom roku.

Svaka selidba je individualna tako i cena selidbe restorana zavisi od količine nameštaja i inventara, broja potrebnih radnika kao i veličine transportnog vozila. Mi na raspolaganju imamo kombi i kamion koji su za vas dostupni 24h dnevno. Sve informacije vezano za selidbe i transport možete dobiti na brojevima telefona 066/6-111-444 i 064/281-90-25 

Vaš prevoznik Marko Janković




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak