Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Selidbe Beograd cene

Selidbe Beograd cene


Kada su u pitanju selidbe Beograd cene mogu da zavise od nekoliko faktora. Neki od njih  su:

  • spratnost stana iz kojeg se stvari sele
  • spratnost adrese na koju se stvari doseljavaju
  • blizina prilaza teretnog vozila ulazima zgrada
  • količina nameštaja, stvari i pokućstva koje treba preneti
  • mogućnost upotrebe ili postojanje liftova
  • veličina teretnog vozila koje je potrebno i
  • broj potrebnih radnika za posao selidbe.

Zbog svega nabrojanog, za određivanje cene kompletne selidbe stanova, kuća, poslovnih prostora, firmi, magacina najbolje je prvo izaći na teren.

Treba sagledati sve aspekte i tek nakon toga dati konačnu ponudu za cenu selidbe. Ova cena će  zavisti i od količine materijala za pakovanje i zaštitu nameštaja.

kombi za selidbe Beograd

Selidbe Beograd cene malih, srednjih i velikih selidbi

Cene selidbi mogu varirati od 70€ (u dinarskoj protivvrednosti) za selidbu samaca ili studenata koji žive u garsonjeri. Ovakvi klijenti uglavnom imaju malu količinu nameštaja i nekoliko kutija ličnih stvari i garderobe. Zbog toga, za takvu selidbu nije potrebno previše materijala za pakovanje. Takođe, dovoljan je maksi kombi sa dva radnika za utovar, pakovanje i istovar stvari.

Za kompletne selidbe većeg stana od 80 ili više kvadratnih metara potrebno je otprilike 6 radnika, kao i kamion od najmanje 30m3 zapremine tovarnog prostora. Osim toga, treba angažovati i stolara za demontažu-montažu nameštaja. Od materijala je neophodno par rolni streč folije, puc folija, kartonske kutije za pakovanje pokućstva, selotejp trake, markeri za obeležavanje sadržaja kutija i nalepnice "lomljivo" koje lepimo na sve kutije sa lomljivim predmetima. Zbog toga Vas ovakva selidba može koštati i više stotina eura.

selidbe Beograd cene prevoza

Selidbe kancelarija

Selidbe kancelarija sa dvadeset, trideset ili više radnih mesta se obično obavljaju vikendom, kada Vaša firma i zaposleni ne rade. Takav posao se mora dobro isplanirati kako bi do ponedeljka sve bilo spremno za novu radnu nedelju.

Prvo je bitno demontirati računare, štampače, telefone, a zatim i nameštaj. Nakon toga, sve treba spakovati, prevesti i preneti u novi prostor gde će se po projektuponovo montirati i pozicionirati.  Bitno je i povezati tehniku i aparate kako bi firma nesmetano nastavila sa radom.

pakovanje u kutije

Mi radimo kompletan posao preseljenja Vaših stambenih ili poslovnih prostora i za vas dopremamo sav materijal za pakovanje bez obzira da li se odlučite za naše pakovanje ili želite da smanjite cenu selidbe tako što ćete sami spakovati vaše stvari.

Kada su u pitanju selidbe Beograd cene mogu znatno varirati, pa je najbolje da ih saznate pozivom na naše brojeve telefona. Procena selidbe je besplatna i neobavezujuća.

Ako želite da vašu selidbu platite najmanje moguće i to možete dobiti kod nas iznajmljivanjem teretnog vozila za sa vozačem (bez radnika za selidbe.) Tako ćete platiti samo cenu transporta od 3.000din po turi. Sav ostali posao oko pakovanja, kupovine materijala za pakovanje, demontaže, montaže i prenosa nameštaja uradićete sami sa vašim poznanicima, prijateljima ili zaposlenima u vašoj firmi.

Očekujemo vaš poziv!

Vaš prevoznik Marko Janković
Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak