Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Selidbe Beograd - Srbija (i obrnuto)

Selidbe Beograd - Srbija (i obrnuto)


Za selidbe Beograd - Srbija, kao iz ostalih gradova u Srbiji ka Beogradu, potrebno je imati dobro, kvalitetno vozilo i tim profesionalnih radnika. Na taj način ćete biti sigurni da se vozilo neće pokvariti na pola puta. Vi i Vaše stvari sa nama ćete stići na vreme na željenu lokaciju.

Naši klijenti su naša najbolja reklama

Godinama iza nas uspešno smo se bavili selidbama i transportom robe, kako u Beogradu tako i u drugim manjim gradovima u Srbiji. Radili smo i radimo isporuke nameštaja salonima iz Beograda za Novi Sad, Suboticu, Bačku Topolu i Bačku Palanku, Smederevo, Veliku Planu, Niš, Čačak, Užice, itd. Opremali smo apartmane na Kopaoniku, Zlatiboru, Goču i Divčibarima a vozili smo, montirali i u Zagrebu, Podgorici, Modriči i Briselu.

Za jednu od firmi koja se bavi prodajom kancelarijskog nameštaja prevozili smo i montirali radne stolice za sve filijale Raiffeisen banke po celoj Srbiji. Trenutno prevozimo, montiramo i radimo servis u garantnom roku stolica, fotelja, dvoseda i klub stočića svim MTS-ovim poslovnicama u Srbiji. Selidbe radimo kako iz Beograda u druge manje gradove tako i iz drugih gradova za Beograd.

Vašu selidbu uradićemo profesionalno i u najkraćem vremenskom roku. Naša kombi vozila su nova i poslednje su generacije, udobna i pouzdana za duga komforna putovanja.

Selidbe Beograd - Srbija i nazad

Pripreme za selidbe Beograd - Srbija

Međugradski transport i selidbe zakazujemo par dana unapred zbog same logistike koju je potrebno odraditi pre same selidbe. Sav potreban materijal za selidbu: kutije, folije, selotejp trake, sunđere, markere za obeležavanje kutija možete nabaviti preko nas. Plaćanje selidbe možete uraditi preko računa ili u kešu a bilo koji od načina da izaberete cena će uvek biti ista. Cena međugradskih selidbi odredjuje se po pređenom kilometru, broju angažovanih radnika, veličini transportnog vozila, utrošku materijala za pakovanje.

Do sada smo za potrebe klijenata prešli preko 900.000 km i odradili više hiljada selidbi i transporta robe. Otvoreni smo za svaki vid saradnje, pozovite da se na obostrano zadovoljstvo dogovorimo.

Vaš prevoznik Marko Janković




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak