Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Selidbe i transport robe kombi vozilom

Selidbe i transport robe kombi vozilom


Kada su u pitanju selidbe i transport robe kombi vozilom, jako je bitno da angažujete profesionalce. Na taj način ćete biti sigurni da se vaš nameštaj i bela tehnika neće oštetiti. Takođe, agencije koje se profesionalno bave ovim poslom poštuju rokove i imaju povoljne cene. 

Naša agencija za transport robe kombi vozilom

Već 15 godina u Beogradu bavimo se selidbama i transportom robe za pravna i fizička lica. Vaše šporete, frižidere, zamrzivače, veš mašine, bojlere, sudo mašine, televizore, duple frižidere, rashladne vitrine pakujemo folijama, sunđerima, kartonom kako se prilikom transporta ne bi oštetili.

Naši radnici će sa najvećom pažnjom za Vas preneti svaki komad bele tehnike. Selidbe obavljamo bez obzira na spratnost zgrade ili postojanje i mogućnost upotrebe lifta.  U našoj dosadašnjoj karijeri uspešnog prevoznika preselili smo na hiljade naših sugrađana. Takođe, preneli smo isto toliki broj komada bele tehnike, bez da se i jedan komad oštetio prilikom selidbi.

Profesionalan pristup poslu i kvalitetni materijali za pakovanje garancija su kvaliteta izvršenih usluga. Zbog toga, iza sebe imamo na društvenim mrežama veliki broj pozitivnih kritika kao i veliki broj preporuka koje su nam i dalje najbolja reklama.

Vaši frižideri, šporeti, veš mašine u našem vozilu sem pakovanja raznim folijama i sunđerom dodatno se u teretnom vozilu vezuju trakastim španerima sa zatezačima. Na taj način ih fiksiramo kako se tokom vožnje ne bi u tovarnom prostoru pomerali.

transport robe kombi vozilom

Mi garantujemo kvalitet 

Kada se javi potreba za transportom bilo koje vrste bele tehnike kontaktirajte prevoznika sa iskustvom koji garantuje za kvalitet avojih usluga. Nije mali izdatak ako se oštete skupi kućni uredjaji poput sudo mašine, šporeta, veš mašine ili dizajniranih frižidera sa ledomatom koji mogu koštati i više od 1000€. Zbog toga je jako bitno pažljivo zaštititi svaki ovakav uređaj.

Mi na naš rad dajemo garanciju, a za vas ćemo profesionalno i višeslojno umotati svaki vaš komad bele tehnike. Takođe, skupe lcd ili led televizore vratićemo u fabričku ambalažu pre same selidbe.

Za Vas prevozimo kućne aparate, frižidere, šporete, veš, sudo i mašine za sušenje, frižidere, rashladne vitrine, klima uređaje iz svih prodajnih salona u Beogradu a transportujemo ih za vas po vašoj želji u svim delovima Srbije.

Ako menjate belu tehniku u svom stanu, kući, poslovnom prostoru, vikendici ili firmi a staru dotrajalu i neispravnu želite da bacite, mi ćemo za vas po najpovoljnijim cenama u gradu odneti vaše stare neispravne aparate na gradsku deponiju.

Radimo svakog radnog dana i vikendom od 08-23h. Pozivom na naše brojeve telefona 066/6-111-444 i 064-281-90-25 možete zakazati svoju selidbu ili transport robe. Osim toga, od nas možete dobiti besplatnu procenu posla. Dobro došli u klub naših zadovoljnih korisnika.

Javite se da zakažete transport robe kombi vozilom. 

Vaš prevoznik Marko Janković

naše kombi vozilo




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak