Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Selidbe i transport robe Požarevac - Beograd

Selidbe i transport robe Požarevac - Beograd


Požarevac je grad i sedište Braničevskog okruga sa oko 45.000 stanovnika. Mnoge poznate i istorijske ličnosti rođene su baš u ovom gradu. Miloš Obrenović, Nikola Pašić, Milena Pavlović Barili, Bata Paskaljević i mnogi drugi. Kao prevoznik, nekoliko puta sam radio transport robe Požarevac - Beograd i obrnuto, pa sam imao prilike da provedem neko vreme u ovom gradu. Stekao sam utisak da se u Požarevcu živi mirno, a ljudi koje sam upoznao bili su fini i gostoprimljivi domaćini. 

Evo kako je to izgledalo.

Kako izgleda selidba i transport robe Požarevac - Beograd

Poslednjih nekoliko godina radili smo selidbe iz Požarevca ka Beogradu i Novom Sadu. Takođe, oganizovali smo transport robe Požarevac - Beograd i dopremili nameštaj za MTS-ovu poslovnicu u centru Požarevca. Taj nameštaj smo dopremili i montirali, a nakon montaže odneli smo sa sobom ambalažni otpad (kartonske kutije, najlone, stiropor itd.)

Razdaljina između Požarevca i Beograda je 80km, pa se stiže relativno brzo autoputem Beograd-Niš.

Kao i za druge gradove tako i za selidbe iz i u Požarevac važi sve vezano za međugradske selidbe. Cena međugradskih selidbi formira se prema razdaljini, veličini teretnog vozila, broju potrebnih radnika, količini materijala za pakovanje (kutije, folije, pak papir, selotejp trake), blizini prilaza objektima i spratnosti.

Pošto je Požarevac na oko sat vožnje od Beograda demontaža i montaža nameštaja kao i pakovanje bele tehnike i pokućstva mogu se uraditi u danu, za vreme same selidbe.

 

Za vas ćemo u Požarevcu odraditi demontažu nameštaja koji ćemo spakovati zaštitnim streč i puc folijama. Sitno pokućstvo i garderobu ćemo spakovati u petoslojne kartonske i kutije sve zalepiti selotejp trakama. Lomljive stvari ćemo obeležiti nalepnicama "lomljivo" kako bi se sve u transportnom vozilu spakovalo kako treba.

Ako za Vas radimo selidbu kancelarijskog nameštaja to obuhvata i demontaže nameštaja i pakovanja svih bitnih sitnica:

  • arhive,
  • registratora,
  • sadržaja ormara,
  • kaseta ispod stolova ili polica.

Nakon pakovanja, markerom ćemo obeležiti sve kutije kako bi posle preseljenja i montaže nameštaja u novom prostoru, svakom radnom mestu po projektu dopremili pripadajuće sadržaje ormara kao i monitor, računar, telefon ili štampač.

Selidbe iz Beograda za Požarevac i obrnuto zakazujemo par dana unapred kako bismo na vreme sagledali sve aspekte selidbe i za Vas dopremili sav potreban materijal za pakovanje.

Nakon poziva dobijate besplatnu procenu selidbe. Selidbe možete zakazivati putem naših brojeva telefona 066/6-111-444 & 064/281-90-25

Vaš prevoznik Marko Janković




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak