Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Selidbe kamionom - najpovoljnije u gradu

Selidbe kamionom - najpovoljnije u gradu


Selidbe kamionom ili kombijem naša agencija radi brzo, povoljno i kvalitetno. 

Naime, selidbe u gradu ili van grada u zavisnosti od količine nameštaja, tehnike i pokućstva mogu se raditi kombijem ili kamionom.

Namenski kamioni za selidbe su zatvoreni furgoni - to su takozvane tvrde kutije izrađene od aluminijuma ili plastike. Tapacirani su i obloženi, kako se nameštaj i vaše stvari ne bi oštetile prilikom transporta.

kamion za selidbe tovarni prostor

Prednosti selidbe kamionom u odnosu na kombi

Kamion je od kombija bolji za selidbe kompletnih stanova jer je zapremina tovarnog prostora duplo veća od kombija. Takođe, veća je i sama korisna nosivost.

Međutim, za uske ulice i gradske gužve kombi vozilo nekada jedino rešenje. Ono je manje, pa je lakše za parkiranje i privremeno zaustavljanje u prometnim ulicama.

Kamioni su bolja opcija kada se rade međugradske selidbe, jer mogu iz jedne ture da prevezu kompletne stvari i pokućstvo.

Naša firma za selidbe i transport poseduje kombi vozila zapremine 17m3 i kamion zapremine tovarnog prostora 21m3.

utovar kod selidbe kamionom

Kako štitimo Vaše stvari

Kada Vaše stvari selimo, bilo kombijem ili kamionom, obavezno ih pakujemo streč i puc folijama, a po potrebi i sunđerom.

Nakon što ih spakujemo u vozilo, pojedine komade nameštaja vezujemo za bočne strane vozila trakastim zatezačima, kako se prilikom transporta ne bi pomerale i oštetile.

Na svaki posao dajemo garanciju. 15 godina se bavimo selidbama i transportom robe u Beogradu i Srbiji.

Veliko iskustvo i profesionalan pristup poslu kao i stalno usavršavanje garancija su kvaliteta.

Naša vozila su nova, uredna i održavana. Koristimo najsavremenije alate, pribor i materijal za pakovanje, a ljubazni i profesionalni radnici učiniće sve da se svaka Vaša selidba završi bez stresa i sa osmehom.

Radimo svakog dana od 08-23h i vikendom. Sve informacije vezane za selidbe i transport možete dobiti jednim pozivom na naše brojeve telefona: 066/6-111-444 i 064/281-90-25.

Zakažite besplatnu procenu selidbe kamionom ili kombijem još danas. Procena posla vas ne obavezuje da angažujete baš našu agenciju. 

Vaš prevoznik Marko Janković

 




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak