Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Selidbe kuća

Selidbe kuća


Pored kancelarija, stanova i apartmana, u Beogradu, a još više u manjim mestima, stalno dobijamo pozive za selidbe kuća različitih kvadratura.

Zašto su selidbe kuća komplikovanije od selidbe stana

Selidbe kuća zahtevniji su i daleko veći posao od selidbe stana. Ponekad u nekim kućama živi i po nekoliko porodica različitih generacija. Zbog većeg broja članova koji žive u porodičnim kućama ponekad je samo za garderobu i lične stvari potrebno za pakovanje više od sto kutija. Iz tog razloga treba proceniti vreme potrebno za pakovanje, transport i prenos. Kuće neretko imaju garaže, podrumske i pomoćne prostorije koje obično budu neka vrsta skladišta. Pri selidbi kuće dobro je što gotovo uvek postoji parking mesto u samom dvorištu ili ispred ulaza kuće gde se bez problema može postaviti teretno vozilo za selidbu. Ovo nam umnogome olakšava posao. 

Selidbe kuća sa jednim spratom

Pripreme za selidbe kuća

Da bi sve išlo po planu i da bi se selidba završila na vreme, potrebno je dobro se pripremiti. Evo nekoliko koraka koji pomažu da ovaj vid preseljenja prođe što lakše: 

  • Pre selidbe kuće treba doći na adresu i popisati broj stvari i kutija.
  • Nakon toga demontirati nameštaj velikih gabarita koji se kao takav u celosti ne može prenositi.
  • Spakovati sav meblirani nameštaj streč folijom.
  • Obeležiti sadržaj kutija markerima.
  • Odabrati veličinu i broj potrebnih teretnih vozila kao i dobro proceniti broj potrebnih radnika. 

Kada se radi selidba kuće koja može imati i nekoliko stotina kvadratnih metara jako je važna dobra koordinacija radnika za selidbe. Treba selidbu raditi sledećim redosledom:

  1. Preseliti prvo ormare da bi se nakon njihovog postavljanja u prostorije nove kuće mogao montirati i pozicionirati ostali nameštaj.
  2. Pokućstvo, knjige, sudovi, garderoba i ostale sitnice u obeleženim kutijama raspoređuju se po prostorijama kojima pripadaju.
  3. Nakon montaže nameštaja mi odvozimo otpad, folije, kutije, stiropor, sunđer i prostor ostavljamo iza nas uredan čist i spreman za normalan život.

Preselili smo do sada na stotine kuća različitih spratnosti i kvadratura. Ako se odlučite za selidbu kuće tj. promenu lokacije i životnog prostora slobodno nas pozovite za besplatnu procenu selidbe. Naši stručni i ljubazni radnici uradiće za vas sav potreban posao od demontaže,pakovanja,prevoza,prenosa,montaže i pozicioniranja nameštaja u novom prostoru. Vama smo na usluzi 24h dnevno radnim danima i vikendom. Za sve informacije vezane za selidbe možete dobiti putem telefona 066/6-111-444 i 064/281-90-25

Vaš prevoznik: Marko Janković

selidbe kuća pun kombi




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak