Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Selidbe magacinskog prostora

Selidbe magacinskog prostora


Veliki sistemi poput lanaca prodavnica, megamarketa, špediterskih firmi, carinskih ispostava, proizvodnih pogona i fabrika imaju u posedu hale veličine i nekoliko hiljada kvadrata. Ove hale im služe kao magacinski prostor. Takođe, i male firme, zanatske radionice kao i mi prevoznici imamo magacine, samo skromnije kvadrature. Kada dođe do promene adrese firme obično dolazi i do selidbe magacinskog prostora. Roba ili repromaterijali koji se tamo skladište moraju biti transportovani na novu lokaciju. Mi smo u proteklih 15 godina koliko smo u ovom poslu, selili veliki broj firmi, pogon za proizvodnju obuće, veleprodaju kože, prodavnice obuće, butike i magacine tekstila.

Seldbe magacinskog prostora brzo, povoljno

Redosled selidbe magacinskog prostora

Kada se radi selidba magacinskog prostora, najbitnije je da se prvo isprazne pa presele rafovi u koje ćemo dalje tokom selidbe dopremati robu koja je u njima stajala.

Neretko se pri ovakvim selidbama preveze i više desetina tona najrazličitije robe. Zbog toga je jako bitno pre same selidbe otići na procenu posla, da bi se tačno odredio broj potrebnih radnika i veličina i broj transportnih vozila. Usled velike zapremine, količine i težine robe ako se selidba radi u centralnim gradskim zonama najbolje bi bilo takvu selidbu raditi kada su najmanje saobraćajne gužve. To obuhvata periode tokom noći ili rane jutarnje časove. 

Ako je roba u magacinima paletirana dobro bi bilo umotati je višeslojno streč folijom. Takva paletirana roba prevozi se kamionima sa utovarnom rampom. U kamion se utovara se i slaže ručnim paletnim viljuškarom. Palete se slažu do bočnih stranica vozila tesno složene jedna uz drugu. Streč folija je lepljiva, pa se međusobno lepi i ne dozvoljava prevrtanje paleta. Samim tim se i oštećenja robe svode na minimum.

Motornim viljuškarima paletirana roba iz magacinskih prostora može se tovariti i u kombi vozila, kamione, šlepere, hladnjače... Mi prevozimo magacine, radnje, radionice, kockarnice, kafiće, butike, garaže, markete, arhive, biblioteke, kuće, rezidencije, stanove, firme itd. Bukvalno sve!

Non stop 365 dana u godini. 066/6-111-444 i 064/281-90-25

Vaš prevoznik Marko Janković

Selidbe magacinskog prostora tokom noći




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak