Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Selidbe malih stanova - garsonjera - apartmana

Selidbe malih stanova - garsonjera - apartmana


Iz našeg višegodišnjeg iskustva, pomoć kod selidbe malih stanova mnogo češće traže mlađe nego starije generacije. Naime, mladi ljudi nakon završetka srednje škole ili fakulteta, sem potrebe za zaposlenjem, imaju potrebu da se odvoje od roditelja i osamostale u svom novom, najčešće iznajmljenom, životnom prostoru. Pojedinci, samci, cimeri ili parovi često za prvi stan odaberu mali apartman ili garsonjeru. Takvi stanovi se često rentiraju po povoljnim cenama. Jednosoban stan sa malom kvadraturom obično ne košta puno. Cene iznajmljivanja variraju, naravno, u zavisnosti od kvadrature, ali i od drugih faktora kao što su:

  • blizina/udaljenost od centra grada
  • sprat na kojem se stan nalazi
  • nameštenost
  • vrsta grejanja
  • da li je u pitanju stan u zgradi ili u kući itd. 

Selidbe malih stanova - garsonjera sa dva radnika i kombijem

selidbe malih stanova Beograd

Iako male, garsonjere mogu biti dobro organizovane i za zajednički život dve osobe. U takvim malim stambenim jedinicama obično se nalazi minimalna količina nameštaja. Kada se rade selidbe malih stanova (do 30m2) za potrebu preseljenja dovoljno je angažovati dva radnika za poslove demontaže - montaže nameštaja i jedan maksi teretni kombi.

Mi dugo godina sem velikih selidbi firmi, kancelarija, kuća radimo i selidbe malih stanova - garsonjera. Za potrbe pakovanja stvari i pokućstva ponekad je dovoljno dvadesetak kartonskih kutija, par selotejp traka i rolna streč folije.

Cena selidbe malih stanova sa našom firmom uvek je pristupačna a osmeh na licu klijenata i njihova dalja preporuka najbolja su nam reklama.  Selidbu apartmana i stanova do 30m2 sa pakovanjem, utovarom i istovarom potrebno je svega nekoliko radnih sati. Pozivom na naše brojeve telefona 066/6-111-444 i 064/281-90-25 možete dobiti sve informacije tj. bespatnu procenu selidbe kao i konačnu cenu Vaše selidbe.

A sve poslove selidbi i transporta koje smo u poslednjih nekoliko godina radili možete pogledati na našem sajtu: www.selidbeitransport.rs. Naš logo je Ajkula naš slogan je:" Uvek u pokretu!" Zbog toga radimo od 00-24h, čak i vikendom.

Vaš prevoznik Marko Janković




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak