Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Selidbe nameštaja-visoki spratovi bez upotrebe liftova

Selidbe nameštaja-visoki spratovi bez upotrebe liftova


Selidbe nameštaja u visokim zgradama bez lifta u srpskoj prestonici veoma su česta pojava. Naime, život u Beogradu najčešće se odvija u naseljima u kojima preovladavaju visoke stambene zgrade. U nekim naseljima pojedine zgrade, kao što su na Novom Beogradu Geneks kula, na Konjarniku zgrada Rudo ili u strogom centru palata Albanija imaju i do 25 spratova. Takođe, i poslovni centar Ušće koji broji 25 spratova poslovnog prostora. U svim ovim pomenutim stambenim ili poslovnim prostorima neretko dolazi do potrebe za preseljenjem nameštaja. Sve zgrade bilo stambene ili poslovne koje imaju iznad 15 spratova obično poseduju i teretne liftove koji umnogome pomažu prilikom selidbi i tako direktno uticu na smanjenje cene koju od naših klijenata naplaćujemo.

Selidbe nameštaja u visokim zgradama - Beograd

Zašto ponekad i u visokim zgradama vršimo selidbe nameštaja bez upotrebe lifta

Odgovor na ovo pitanje leži u činjenici da je neki nameštaj isuviše velikih dimenzija. Postoje komadi nameštaja koji svojim gabaritima nikako ne odgovaraju veličini čak i najvećih teretnih liftova. Nekada su sama prepreka i mala ulazna vrata lifta. Obično stilski komadni nameštaj i visoki američki plakari čak ni demontirani ne mogu stati u lift. Takođe, lift može da bude van funkcije iz nekih razloga (kvar, nestanak struje i sl.). U takvim prilikama bez obzira na spratnost naša firma za selidbe organizovaće broj potrebnih radnika za ručno iznošenje nameštaja. Naši radnici sa najvećom pažnjom preneće svaki komad nameštaja na Vašu adresu stanovanja. U višegodišnjoj praksi na visoke spratove bez lifta iznosili smo trosede, francuske ležajeve, duple frižidere, pianina, pa čak i motocikle....

Bez obzira da li se radilo o selidbi na dvadeset i peti sprat bez upotrebe lifta naši profesionalni i ljubazni radnici odradiće svaki posao za Vas sa osmehom na licu. Selidbe i transport - Ajkula za vas na usluzi non stop radnim danima i vikendom od 00-24, 365 dana u godini. Sve sto Vas interesuje u vezi sa selidbama, možete pitati na 066/6-111-444 i 064/281-90-25, potpuno besplatno.

Vaš prevoznik Marko Janković

Ukoliko vas zanima da vidite top deset najviših građevina u Srbiji, kliknite ovde




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak