Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Selidbe Niš - Beograd - Srbija

Selidbe Niš - Beograd - Srbija


Iako je Niš dosta daleko od našeg glavnog grada, Selidbe Niš - Beograd su česte, naročito kada su u pitanju preseljenja porodica i poslovnih prostora.

Nakon Beograda i Novog Sada, Niš je treći po veličini grad u Srbiji. Ima nešto više od 260.000 stanovnika koje pretežno čine Srbi, Bugari, Romi, Makedonci.

Niš je, takođe, jedan od najstarijih gradova na Balkanu. Nalazi na 240 km od Beograda i do njega se najbrže stiže autoputem.

Dogovaranje selidbe Niš - Beograd

Kada se rade selidbe Niš - Beograd, ali i drugi poslovi transporta između ovako udaljenih gradova prilikom dogovora jako je bitno pravilno sagledati sve aspekte za vreme same procene posla.

Udaljenost izmedju Beograda i Niša u oba pravca je nešto manje od 500 km. Samim tim treba proceniti koliko je vremena potrebno da se nameštaj i pokućstvo spakuju  i utovare u adekvatno teretno vozilo. Sam put u oba pravca može trajati 5 i više časova. To najviše zavisi od stanja puta i saobraćajnih uslova.

Kao i kod svake druge selidbe i za ovakvu međugradsku selidbu bitno je dan ranije uraditi demontažu, pakovanje nameštaja i pokućstva. Na taj način se smanjuje vreme potrebno za pakovanje i transport.

Grad Niš kao i Beograd u određenim jutarnjim i poslepodnevnim satima ima velike gradske gužve. Saobraćaj je frekfentan i bitno je u nekim centralnim gradskim zonama detaljno isplanirati selidbu. U tom slučaju, najbolje je raditi preseljenje u ranim jutarnjim časovima ili kasnim večernjim satima. Tada je minimalan intezitet saobraćaja.

Inače, Niš je gostorimljiv, ljudi su veseli i nasmejani i spremni da vam pomognu prilikom pronalaska određenih ulica, firmi ili stambenih objekata.

Grad obiluje kafićima, restoranima, prodavnicama brze hrane... Iako se radi o trećem po veličini gradu u Srbiji, cene su upola manje nego u Beogradu.

Selidbe Niš kamion i kombi

Naša firma za selidbe i transport

Naša firma je do sada uradila na desetine selidbi iz Niša za Beograd i obrnuto kao i nekoliko selidbi kancelarija. Prevezli smo dosta nameštaja iz beogradskih salona u Niš i radili montaže u firmama, kao i opremanje MTS-ovih poslovnica, Raiffeisen banke itd.

Ukoliko imate potrebu da se preselite ili prevezete neku paletiranu robu iz Beograda za Niš i obrnuto kao i iz bilo kojeg drugog grada u Srbiji naša kombi vozila poslednje generacije su vam uvek dostupna.

Pozovite nas da se dogovorimo na obostrano zadovoljstvo. 066/6-111-444 i 064/281-90-25 Uvek u pokretu....  www.selidbeitransport.rs




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak