Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Selidbe prodavnica muzičkih instrumenata

Selidbe prodavnica muzičkih instrumenata


Selidbe prodavnica muzičkih instrumenata zahtevaju dosta vremena, jer je svaki instrument sa posebnom pažnjom potrebno transportovati. Eksponati koji su izloženi u prodavnicama, takođe se moraju ili vratiti u svoju prvobitnu ambalažu, ili posebno zaštititi našim kutijama i folijama. Na taj način smo sigurni da se skupoceni klaviri ili bubnjevi neće oštetiti u kombiju.

Selidbe prodavnica muzičkih instrumenata i transport kupljene robe

Muzički instrumenti i oprema - klaviri, električne, akustične i bas gitare, pojačala, mikrofoni, duvački instrumenti, violončela kao i pianina, harfe i setovi bubnjeva mogu se kupiti u nekoliko prodavnica u Beogradu. Veliki instrumenti posle kupovine ne mogu se transportovati automobilom pa su kupci klavira, pianina, električnih orgulja ili harfi prinuđeni da angažuju agenciju za transport kombi vozilima.

Selidbe prodavnica muzičkih instrumenata - kombi

Mi smo prevezli na desetine pianina sa isporukom na adrese kupaca. Ponekad, nosili smo ih i na jako visoke spratove bez mogućnosti upotrebe liftova. U zgradama retko postoje teretni liftovi i ako postoje često nisu u upotrebi. Transport i iznošenje pianina radimo pomoću trakastih gurtni i raznih skejtova za prenos teških tereta na ravnoj podlozi.

Kada se radi selidba prodavnice muzičkih instrumenata treba imati u vidu da se radi o visokoosetljivoj robi sa velikom cenom koštanja pa se selidba mora raditi pažljivo. Najbolje je da se svaki instrument koji se seli vrati pre selidbe u fabričko originalno fabričko pakovanje.

Transport i iznošenje pianina ili klavira nije nimalo lagan posao i za taj posao potreban je adekvatan broj radnika i obloženo teretno vozilo da ne bi došlo do oštećenja osetljivih lakiranih površina instrumenta.  Zato je za cenu transporta Vašeg instrumenta najbolje pozvati našu firmu i to par dana ranije kako bi po potrebi izašli na teren i pogledali spratnost, hodnike, stepeništa i sam prilaz ulazu u Vašu zgradu. 

Pozivom na naše brojeve telefona 066/6-111-444 i 064/281-90-25 dobićete sve informacije i besplatnu procenu selidbe prodavnica muzičkih instrumenata ili transporta istih na adrese vasih kupaca. Radimo non stop od 00-24h radnim danima, vikendom u vreme državnih i verskih praznika.

Vaš prevoznik Marko Janković




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak