Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Selidbe radionica

Selidbe radionica


Pored selidbi stanova, biblioteka, magacina, garaža, pekara, prehrambenih prodavnica, restorana brze hrane, farbara, firmi, salona nameštaja, kancelarija, takođe smo mnogo puta imali prilike da radimo i selidbe radionica.

Šta sve spada u selidbe radionica

Tokom naše petnaestogodišnje karijere u ovom poslu, selili smo limarske prese, autolakirerske radionice i demontažne komore za farbanje. Takođe smo selili stolarske radionice, mašine za obradu drveta i pločastih materijala, radne stolove i električne alate i pribor.

Selidbe radionica kombijem

Selidba proizvodnog pogona za izradu obuće

Preselili smo čak i jedan mini proizvodni pogon za izradu unikatne dizajnirane obuće. Uz mašine i alate za izradu, preselili smo i ceo njihov magacinski prostor sa kalupima, repromaterijalom, lepkovima i rolnama kože kao i metalne police i rafove za gotove proizvode. Za ovaj poslednji posao angažovali smo četiri radnika i dva vozila. Za deset radnih sati preselili smo preko 100m3 razne robe i postavili i pozicionirali na novoj adresi po projektu.

Selidbe radionica za izradu i štampu tekstila

Osim prethodno pomenutih objekata, selili smo i radionicu za izradu i štampu tekstila, cerada i baner reklama. Pored nekoliko tona repromaterijala imali smo priliku da prenosimo skupe digitalne štampače za štampanje na tekstilu. Te mašine imale su i preko 300kg težine i mogu se podvesti pod teške terete. Njihova selidba zahteva profesionalno pakovanje i iskusne stručno obučene radnike. Digitalni štampači su izuzetno osetljivi zbog elektronike koju imaju u sebi i njihov transport zahteva najveću pažnju.

15 godina oskustva u poslu selidbi i stalno sticanje novih znanja i iskustava naš su zaštitni znak. Želja za stalnim usavršavanjem čini našu firmu za transport kompetentnom za selidbu Vaše firme, stana, poslovnog prostora, prodavnice, garaže ili radionice. Osim toga, vršimo i transport najrazličitije robe uključujući i prevoz teških tereta, ali i peleta za grejanje.

Sve informacije vezano za selidbe i transport robe možete dobiti putem brojeva telefona 066/6-111-444 ili 064/281-90-25 ili na sajtu www.selidbeitransport.rs

Vaš prevoznik Marko Janković




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak