Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Selidbe salona nameštaja u Beogradu

Selidbe salona nameštaja u Beogradu


U Beogradu, glavnom gradu Srbije sa par miliona stanovnika, česta su preseljenja i kupoporodaje stanova. Samim tim, u ovakvom gradu postoji potreba i za velikim brojem salona nameštaja. Zbog toga, selidbe salona nameštaja spadaju u jedan od poslova koji obavlja naša firma za selidbe i transport.

Velike i male selidbe salona nameštaja

Neki od salona nameštaja sa kojima smo sarađivali su ustvari mali privatni preduzetnici. Oni imaju svega nekoliko desetina kvadratnih metara salonskog prostora i malim lagerom robe. Tu robu oni prodaju najčešće uslužno - kataloški i putem interneta. Sa druge strane, postoje i veliki saloni poput Forme ideale ili saloni čak veličine robnih kuća kao što je Emmezeta koja prodaje kućni i kancelarijski nameštaj, tehniku i pokućstvo. Ona se prostire na nekoliko hiljada kvadratnih metara salona i magacinskog prostora.

Selidbe salona nameštaja - u salonu

Redosled kod selidbe salona nameštaja

Mi smo selili sa različitih lokacija nekoliko salona nameštaja. Kada dođe do same selidbe prvo je potrebno dobro osmisliti putanju kojom će se kretati teretna vozila za selidbu. Za selidbu salona površine 300+ m2 i količinu nameštaja koja se u njima nalazi potrebna su teretna vozila sa najmanje 40m3 zapremine tovarnog prostora. Kao takvi kamioni sa ceradom ili tvrdom kutijom najbolji su izbor za ovakav vid selidbe. Ali tako velika teretna vozila retko kada mogu da se kreću kroz urbane gradske uske ulice u centralnim zonama gde se saloni nameštaja nalaze. Zbog toga za selidbe salona nameštaja najviše koristimo više manjih teretnih maksi kombija. Njima brzo i u najkraćem roku uspevamo da uradimo selidbu.

Druga važna stavka je pre samog transporta pakovanje nameštaja folijama, sunđerima, rolnama mekog kartona. Za pakovanje salonskih eksponata osim materijala za pakovanje bitno je i da su radnici za selidbe profesionalci sa višegodišnjim iskustvom koji će nameštaj pakovati i prenositi sa najvećom pažnjom kako se prilikom prenosa i transporta ne bi oštetili.

Mi smo selili salone a nakon selidbi pojedinih nastavili smo saradnju tako što smo odgovornim i profesionalnim pristupom poslu nastavili za salone da radimo transport i montažu. Nameštaj montiramo najsavremenijim alatima i priborom a transport vršimo kombi vozilima poslednje generacije. Trudimo se da uvek unapredimo posao kojom se bavimo a preporuke zadovoljnih klijenata i dalje su nam najbolja reklama. Sve informacije vezane za selidbe i transport kao i korisne savete vezane za selidbe možete dobiti putem brojeva telefona: 066/6-111-444 i 064/281-90-25.

Vaš prevoznik: Marko Janković

Selidbe salona nameštaja - zaštita




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak