Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Selidbe Subotica - Beograd

Selidbe Subotica - Beograd


Što se tiče samog prevoza za selidbe Subotica - Beograd potrebno je malo više od dva sata. Međutim, osim prevoza od grada do grada, sama selidba obuhvata i niz pripremnih radnji kao i utovar i istovar robe. Zbog toga celokupno preseljenje potrebno unapred pripremiti i dobro organizovati, kako bi se uštedelo na vremenu.

O Subotici

Subotica je najsjeverniji grad u Srbiji nalazi se na samoj granici sa Mađarskom. Sa nešto preko 140.000 stanovnika, Subotica je drugi grad po broju stanovnika u Vojvodini. Većinu stanovnika (nešto preko 50%) čine Mađari, zatim Srbi, Hrvati, Bunjevci i Romi.

Sprecifičnosti selidbe Subotica - Beograd i Beograd - Subotica

Tokom 15 godina, koliko se bavimo ovim poslom, često smo radili Selidbe Beograd - Subotica i Subotica - Beograd. Selili smo porodice, studente, i isporučivali nameštaj salonima iz salona u Beogradu do kupaca u Subotici. Preselili smo nekoliko restorana, ali i prevozili novi restoranski inventar, belu tehniku, rashladne i tople vitrine kao i kompletne kuhinje i aparate. Takođe, radili smo montaže promotivnih štandova u hotelima u Subotici.

Selidbe Subotica - Beograd pakovanje

Na nas je ovaj vojvođanski grad ostavio lep utisak. Ljudi su mirni, kulturni, dobronamerni i uvek spremni da vam pomognu oko pronalaženja nekih manjih ulica ili objekata u centru grada. Grad poseduje veliki broj restorana gde možete probati najbolja i najrazličitija jela iz mađarke kuhinje. Tu su i poslastice koje predstavljaju sam vrh ponude. Mađarska kuhinja je poznata po velikom broju specijaliteta, a u Subotici ih možete naručiti po jako povoljnim cenama.

Intenzitet saobraćaja

Intenzitet saobraćaja u Subotici je umeren, a ja kao prevoznik stekao sam utisak da gradske gužve i ne postoje. Gotovo u celom gradu lako ćete pronaći mesto za parking ili istovar robe i selidbe za vaše teretno vozilo bez obzira da li se radi o malom pikapu, kombi vozilu ili kamionu. Za razliku od Beograda u Subotici ćete bez problema odraditi višesatnu selidbu kao i brz istovar robe u distribuciji po prodavnicama, trafikama ili marketima bez bojazni od komunalne ili saobraćajne policije.

U gradu se živi mirno i opušteno. Ako vam policija i priđe jer ste se zaustavili u saobraćajnoj traci zarad istovara neće vas kazniti već samo upozoriti da ubrzate istovar zarad brže normalizacije saobraćaja. Pravi primer tolerancije i razumevanja. Ukoliko imate potrebu za transportom iz Beograda za Suboticu  i obrnuto, sve informacije o ceni prevoza ili selidbe možete dobi putem naših brojeva telefona 066/6-111-444 i 064/281-90-25.

Vaš prevoznik Marko Janković




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak