Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Selidbe u centru Beograda

Selidbe u centru Beograda


Beograd je glavni grad Srbije sa preko 1.7 miliona stanovnika. Podeljen po gradskim opštinama, predstavlja pravu evropsku metropolu. Selidbe u centru Beograda obuhvataju Vračar, Dorćol, Terazije, deo oko Hrama Svetog Save i početak Bulevara kralja Aleksandra. Tu je, naravno, i deo Palilule oko Cvijićeve ulice.

Živ, urban i gostoprimljiv, Beograd je zanimljiv i turistima. Nudi dobar noćni provod sa obiljem klubova, splavova, domaćih i internacionalnih restorana. Osim Beograđana, neretko se dešava da se za odabir života u našoj harizmatičnoj prestonici odluče i strani državljani.

Selidbe u Beogradu predstavljaju svakodnevnicu za veliki broj građana. Neki se sele zbog škola, fakulteta a drugi zbog blizine posla. Sa druge strane, neki parovi sele se u svoje prve zajedničke stanove, neko sa periferije u centar grada itd.

Bez obzira na razlog, selidbe u centru Beograda moraju pravilno da se isplaniraju jer je ovaj grad po svemu metropola u kojoj se brzo živi. Često su prisutne velike saobraćajne gužve, posao dodatno usporava loša infrastruktura jer u centru Beograda ne postoje istovarna mesta kao ni parking za teretna i dostavna vozila.

selidbe u centru Beograda predveče

Selidbe u centru Beograda sa našom autoprevozničkom agencijom

Naša firma za selidbe i transport specijalizovala se kroz višegodišnje iskustvo baš za selidbe stambenih i poslovnih objekata, firmi, kancelarija, butika, prodavnica, radionica, magacina i to u strogom centru grada, kao i u svim gradskim opštinama i periferiji. Pre same selidbe u centru Beograda mi besplatno izlazimo na teren. To znači da dolazimo na Vašu adresu radi procene selidbe i ta procena osim što je besplatna ne obavezuje Vas kao klijenta da se odlučite za nas.

U obzir uzimamo sledeće Da bismo Vam dali konačnu cenu selidbe obzir uzimamo sledeće:

  • kakav je prilaz na adresama sa koje i na koju se stvari prenose,
  • veličinu i broj potrebnih teretnih vozila,
  • broj potrebnih radnika da bi se selidba odradila u najkraćem vremenskom periodu,
  • materijal potreban za pakovanje vaših stvari i pokućstva (kutije, folije, markeri, sunđeri za osetljive predmete).

Nakon procene i dogovora, dan pre same selidbe, radimo demontažu i pakovanje nameštaja, tehnike i pokućstva. Tako na dan selidbe smanjujemo vreme potrebno za samo preseljnje. U centru Beograda svako zadržavanje saobraćaja stvara ogromne gužve i nezadovoljstvo drugih učesnika u saobraćaju.

Zbog svega navedenog selidbe u centru Beograda najbolje je raditi vikendom u ranim jutarnjim ili kasnim večernjim satima kada je mali intenzitet saobraćaja i kada zadržavanjem, ponekad i u saobraćajnoj traci, nikome ne smetamo.

Mi smo do sada odradili na stotine selidbi u centru Beograda, Niša, Novog Sada, Subotice, Čačka, Užica, Ivanjice. Naš pristup poslu je profesionalan, pa stoga radimo non stop od 00-24h radnim danima, vikendom, za vreme verskih i državnih praznika. Uvek u pokretu... 066/6-111-444

Vaš prevoznik Marko Janković

kamion za selidbe noć




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak