Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Transport i selidbe 365 dana u godini

Transport i selidbe 365 dana u godini


Transport i selidbe vaših stanova, lokala, poslovnih prostora, firmi, magacina, radionica, garaža, seoskih domaćinstava za Vas radimo 365 dana u godini u svim klimatskim uslovima.

Tokom cele godine bilo da je zima ili leto za vas ćemo kvalitetno preseliti ili prevesti Vaše stvari i pokućstvo. Takođe, prevozimo i paletiranu robu iz carinskih skladišta.

Kvalitetno, brzo i po najpovoljnijim cenama na tržištu radimo transport i selidbe svakog dana od 08-23h.

Radeći po programu 7/7 365 stekli smo veliki broj stalnih klijenata. Oni se za nas opredeljuju zbog kvalitetne usluge ali i zato što radimo vikendom ili u kasnim večernjim satima.  Svoje obaveze i poslovanje uvek prilagođavamo Vašem slobodnom vremenu.

Bez obzira da li klijenti žele selidbu noću ili vikendom pre podne ili sredinom nedelje popodne, mi ćemo za vas svaki posao odraditi kvalitetno i u najkraćem vremenskom roku. Imperativ nam je da poštujemo Vaše vreme, želje i zahteve.

kombi za transport i selidbe

Ostale usluge uz transport i selidbe

Ako je zbog obima posla potrebno dan ranije za Vas ćemo odraditi demontažu i pakovanje nameštaja, tehnike i pokućstva. Na taj način, sledećeg dana, na dan selidbe, smanjujemo vreme zadržavanja vozila na adresi. Ovo je naročito bitno u centralnim gradskim zonama, kako ne bi bespotrebno pravili ionako već velike gradske gužve.

Ako je potrebno, možemo za Vas prevesti samo jedan komad nameštaja ili bele tehnike ili dopremiti kupljenu robu iz prodajnih salona na Vašu adresu.

Ukoliko imate stari dotrajali nameštaj koji želite da zamenite novim, mi ćemo ga utovariti i odneti na gradsku deponiju. U ove svrhe koristimo u teretni kombi ili kamion u zavisnosti od količine koju treba prevesti.

U slučaju da imate radove u stanu, renovirate kupatilo ili rušite i izmeštate zidove, menjate podne obloge, javite se nama. Sav šut, dotrajali parket,laminat,linoleum i itisone takođe u bilo koje doba dana odnećemo na, za to predviđen, otpad.

Osim toga, za Vas ćemo na Vašu adresu dopremiti sav potreban materijal za pakovanje. Nabavićemo Vam kutije, strč i puc folije, pak i talas papir, sunđere za osetljive lakirane komade stilskog nameštaja, selotejp trake, markere za obeležavanje i to po najpopularnijim cenama.

Zakažite besplatnu procenu selidbe.

Vaš prevoznik Marko Janković




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak