Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Transport promotivnih štandova i montaža na različitim događajima

Transport promotivnih štandova i montaža na različitim događajima


Montaža i transport promotivnih štandova spada u propratne aktivnosti razih sajmova, promocija i sličnih manifestacija. Sve veći obim posla i rast firmi zahteva i sve veća ulaganja u reklame i reklamni materijal. Dosta se polaže i na promociju firmi putem televizijskih i internet reklama. Skoro svakodnevno, organizuju se najrazličitiji seminari i promocije. U te svrhe na mestima gde se održavaju seminari montiraju se promotivni štandovi.

Gde smo sve radili montažu i transport promotivnih štandova

Montaža i transport promotivnih štandova i pultova najviše je zastupljena na sajamskim manifestacijama. Takođe, za ta promotivna okupljanja koriste se i hoteli i odmarališta u našim planinskim centrima poput Kopaonika, Zlatibora, Divčibara. Dobra mesra za ovakva marketinške aktivnosti su i hoteli u većim gradovima poput Hyatt-a, hotela Crowne Plaza, Metropol-a u Beogradu. Mi smo osim u gore pomenute hotele postavljali promotivne štandove na mnogim lokacijama Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Subotici, Požarevcu. Postavljali smo male promotivne štandove u lancima prodavnica Tempo kao i velike štandove na Beogradskom sajmu. Montirali smo promo pultove za vreme trajanja sajma nameštaja, građevine, automobila, knjiga i sajma hortikulture. Radili smo transport i montažu pultova u Sava Centru, Expo Centru, Poslovnom centru Ušće, Tržim centrima Ušće, Merkator i Delta City kao i na sajmovima Venčanica. 

Transport promotivnih štandova

Šta sve obuhvata montaža i transport promotivnih štandova

Nakon svake sajamske manifestacije ili seminara firmi potrebno je demontirati štand i dobro ga upakovati da se prilikom transporta do magacinskog prostora ne bi oštetio. Kao i za bilo koji drugi vid transporta delove štanda potrebno je upakovati zaštitnom folijom, sunđerima i kartonom. Za montažu-demontažu koristimo najsavremenije mašine, alate i pribor. Sa sobom nosimo i razna hemijska sredstva, polir paste i magične krpe za brisanje da bi nakon montaže očistili sa promotivnog štanda i najmanji trag nečistoće. Obično se štandovi prave od lakiranog medijapana koji još više ističe reklamni materijal postavljen na njih uz odgovarajuće osvetljenje.

Transport vršimo teretnim vozilima poslednje generacije a štandove, pultove, reklamni materijal, rolap reklame, itd. montiramo i postavljamo po lokacijama u Beogradu i širom Srbije. Sve informacije vezano za transport kao i besplatnu procenu posla možete dobiti putem brojeva telefona 066/6-111-444 i 064/281-90-25 kao i na našem sajtu: www.selidbeitransport.rs

Vaš prevoznik: Marko Janković

transport promotivnih pultova




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak