Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Transport robe kamionom

Transport robe kamionom


Transport robe kamionom brz je i siguran način prevoza, naročito kada su u pitanju međugradske i međunarodne vožnje.

U poslednjih petnaest godina radeći selidbe i transport u Beogradu ali i u svim ostalim delovima Srbije, stekli smo ogromno iskustvo vezano za selidbe i transport robe. Često smo prevozili robu za naše građane, ali i za pravna lica.

Na taj način, upoznali smo kompletnu Putnu mrežu Srbije.Zbog toga smo vozila kojima radimo selidbe i transport prilagodili smo potrebama i infrastrukturi naših ulica i naselja u gradovima.

Koristimo za selidbe jednu od ove dve opcije, u zavisnosti od potrebe konkretnog posle:

  • maksi kombi vozilo Fiat Ducato nosivosti 1.5t i zapremine tovarnog prostora 17m3 kao i
  • laki kamion nosivosti 1.5t i zapremine tovarnog prostora 21m3.

Transport robe kamionom

Transport robe kamionom - prednosti ovog vozila

Naš kamion je kamion tapaciran u tovarnom prostoru i na taj način prilagođen selidbama.  Iz jedne ture može da preveze kompletan nameštaj i pokućstvo stana od 60m2.

Laki kamion kao vozilo do 3.5t ukupne težine i nosivosti nema zabranu kretanja kroz centralne gradske zone, pa kao takav predstavlja idealno transportno vozilo za selidbe stambenih i poslovnih prostora.

Kamioni imaju idealno ravnu utovarnu površinu poda, tako da, ako se vozi paletirana roba, u njih se lako može natovariti od 8 do 32 palete (kada su u pitanju najveći kamioni - takozvani šleperi).

Kamion za selidbe i trasnport

Naš kamion Renault Master može da natovari 8 europaleta sa robom. Bitno je samo da te palete ne prelaze po težini 1.500kg.

Sem selidbi, kamionom prevozimo paletiranu robu iz svih carinskih skladišta u Beogradu i Srbiji kao i transport nameštaja za salone sa isporukom i montažom na adresama kupaca.

Kamionom prevozimo stolarskim radionicama kako pločasti materijal i okove tako i gotove proizvode.

Mi smo spremni da odradimo sve poslove selidbi i transporta za vas, a sve informacije i zakazivanje možete dobiti putem telefona 066/6-111-444 i 064/281-90-25

Radimo radnim danima, noću, vikendom, kao i državnim ili verskim praznicima.

Vaš prevoznik Marko Janković




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak