Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Transport scenografija pozorištima

Transport scenografija pozorištima


Naša firma za selidbe i transport je, tokom prethodnih petnaest godina koliko radimo ovaj posao, imala prilike da u više navrata radi transport scenografija pozorištima.

Naime, pored klasičnih selidbi stanova, kuća i kancelarija, često su nas angažovali i za neobične poslove poput transporta teških tereta, prevoza umetnina, motora, pianina itd. Među svim tim specifičnim poslovima, na nas je poseban utisak ostavila sardnja sa pozorištima, jer smo kroz transport scenografija i kostima bar na kratko podržali beogradsku kulturnu scenu i pomogli umetnicima da nastave da rade svoj posao. 

Do sada vozili scenske postavke za Pozorište Madlenijanum, Pozorište na Terazijama, Kulturni centar Vlada Divljan i scenografije za pozorišne predstave u kojima kao glumci igraju autistična deca na koju smo jako ponosni.

Kako izgleda transport scenografija

Iz pozorišta u pozorište u jutarnjim satima prevozimo kostime, nameštaj i druge scenske predmete. Osim toga, u kasnim večernjim satima sve to vraćamo u matično pozorište bez obzira što se same predstave često završavaju iza 22h. Naše radno vreme je od 00-24h, a kulturnim ustanovama u našem gradu ćemo se uvek rado odazvati.

S obzirom na to da su kostimi i scenografije jako skupi, ali i da imaju umetničku vrednost, veoma je bitno pažljivo ih transportovati. Zbog toga ih, pri prevozu pakujemo folijama i drugim zaštitnim materijalima. 

Kombi vozilo za transport scenografija

Ukoliko je potrebno, određeni delovi scenografija se u kombiju dodatno pričvršćuju trakama, da ne bi došlo do njihovog pomeranja tokom vožnje. 

Kroz saradnju sa nekoliko beogradskih pozorišta upoznali smo veliki broj imteresantnih ljudi - glumaca, balerina i drugih umetnika. Od njih smo čuli najrazličitije priče o tome kako je biti umetnik u Srbiji, kao i zbog čega su se odlučili baš za ovaj poziv. 

Naša firma za selidbe i transport, osim ovakvih specijalih angažmana, svakodnevno se bavi poslovima prevoza nameštaja, kuhinjskih elemenata kao i pokućstva i robe

Poverenje su nam ukazali mnogi, a mi smo ga opravdali profesionalnim pristupom poslu, ljubaznošću i niskim cenama po kojima se dobija visok kvalitet usluge. 

Kontaktirajte nas na 066/6-111-444 i zakažite besplatnu procenu selidbe.

Vaš prevoznik Marko Janković




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak