Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Transport starog nameštaja na deponiju

Transport starog nameštaja na deponiju


Transport starog nameštaja je posao koji se najčešće obavlja prilikom prodaje stanova i poslovnih prostora, ali i prilikom njihove adaptacije. U tim situacijama, veliki broj klijenata obraća nam se sa pitanjem šta uraditi sa dotrajalim kabastim nameštajem i gde ga izbaciti. Kada se stvari presele iz jednog u drugi prostor neretko ostane poneki dotrajali ormar sa terase, iz podruma ili ostave. Takođe, čest problem su i stari kreveti, francuski ležajevi, trosedi i ugaone garniture.

Kako mi vršimo transport starog nameštaja

Stari radni stolovi, drvene đačke stolice, stari kredenci, lusteri, lampe, kuhinjski elementi, kupatilski nameštaj,  police, biblioteke, samo su deo onoga što naši klijenti žele da odnesemo. Dečije sobe se takođe često zamenjuju nekim drugim nameštajem kada dete poraste. Za dotrajale stvari je zakonskom uredbom propisano da ih moramo odneti na deponiju predviđenu za odlaganje takve vrste otpada.

Transport starog nameštaja u siromašna naselja za grejanje

Naša firma dotrajali rashodovani drveni nameštaj gotovo uvek nosi u prigradska romska naselja. Stanovnici ovih naselja stari drveni nameštaj koriste kao sirovinu za grejanje. Jednim potezom kroz transport starog nameštaja mi spajamo lepo i korisno. Po našem mišljenju to je human čin, pomoći nekome ko je u nevolji. Ljudima koji žive u improvizovanim kućama u siromašnim naseljima, na taj način se koliko toliko olakšava da po hladnom vremenu lakše preguraju zimski period.

Nakon adaptacije stanova sem starog nameštaja, postoji još mnogo različitih stvari i predmeta koje treba odvesti. Za odlaganje na deponiju imamo i šut posle rušenja zidova. Takođe, odvozimo i prozorska krila, terasna, ulazna i sobna vrata, plotove, kao i bojlere, lavaboe i sanitarije.

Mi već godinama unazad osim selidbi i transporta robe odvozimo na deponiju sav nepotreban dotrajali nameštaj, belu tehniku, audio uređaje i sanitarije.

Po najpovoljnijim cenama prilagođenim standardu naših građana brzo, sigurno i povoljno uradićemo svaki vid transporta i selidbi. Radimo na teritoriji Beograda, ali i čitave Srbije.

Vaš prevoznik Marko Janković




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak