Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Transport umetnina - selidbe antikviteta

Transport umetnina - selidbe antikviteta


Prilikom selidbi stanova i kuća susrećemo se sa potrebom za transportom umetnina i različitih antikviteta. Kolekcionari sakupljaju zidne satove, stari nameštaj (ponekad i više vekova star), razne umetničke lampe, slike, skulpture. Svi ovi predmeti su za njih veoma dragi, pa je zbog toga bitno da se transport umetnina obavi maksimalno profesionalno i pažljivo. 

Za sve umetnine pored velike tržišne vrednosti zajedničko je i da su često izrađene od lomljivih materijala i da se ponekad u nekim porodicama čuvaju i nekoliko generacija unazad. Iz tog razloga veoma su osetljive i moraju se kvalitetno zaštititi od oštećenja pre samog transporta.

Pored slika i malih skulptura, često smo bili angažovani da prevozimo skulpture koje su teške i velikih dimenzija. Tada je bitno pravilno postaviti skulpturu unutar kombija, kako se ne bi oštetila tokom vožnje. Takođe, ovakvi predmeti su često nestandardnih dimenzija, pa je potrebno obratiti posebnu pažnju prilikom unošenja i iznošenja iz kombija. 

Transport umetnina i skulptura

Priprema za transport umetnina

Osetlljive predmete, kao što su umetnine, posebno pripremamo za transport. Za pakovanje pred transport umetnina, slika, skulptura, nameštaja koristimo takozvano maksimalno pakovanje. Ono podrazumeva višeslojnu zaštitu u vidu sunđera, kartona, puckave i streč folije. Tako spakovane umetnine bez bojazni od oštećenja mogu se transportnim vozilima prenositi i u međugradskim i međunarodnim selidbama. 

Riba - umetničko delo

Zbog čega izabrati nas

Mi smo za Vas obezbedili materijal za pakovanje, profesionalne radnike, nova transportna vozila. Vaše je samo da nas pozovete da dođemo na besplatnu procenu selidbe vaših umetnina. Pozovite nas i pretvorite vašu stresnu selidbu dragocenih predmeta u događaj koji mami osmeh zadovoljstva.  

Transport umetnina - slike

Čime se još bavimo

Osim umetnina, za Vas ćemo stručno i profesionalno preseliti stilski nameštaj, francuske ležajeve, američke plakare, ali i kancelarijski nameštaj i kabaste baštenske garniture. Uoliko je nameštaj pre selidbe potrebno demontirati, a nakon toga i montirati na željenoj lokaciji, i to možete sa puno poverenja prepustiti nama. Takođe, prevozimo teške terete, motocikle i pelet za grejanje.

066/6-111-444 i 064/281-90-25  Vaš prevoznik: Marko Janković

umetnine u kombiju




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak