Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Ajkula selidbe: Selidbe i prevoz stvari Beograd

Ajkula selidbe: Selidbe i prevoz stvari Beograd


Kada bi Vam neko rekao da je u Beogradu video Ajkulu, prvo bi ste pomislili nešto nije u redu. Ali on je stvarno video Ajkulu u Beogradu, jer to je agencija za selidbe AjkulaSelidbe Beograd radimo svakog dana, kružimo kroz grad kao ajkule. Naša kombi vozila i naši kamioni po ceo dan su na terenu, tako da nas nije teško primetiti. Ajkula selidbe je agencija za selidbe koja posluje po najvišim standardima, maksimalno profesionalno, a sve prema dogovoru sa klijentom.

Beograd je grad koji se neprekidno širi, grade se nove zgrade, naselja se proširuju, tako da neka naselja koja su nekada bila daleko postaju sada uži centar grada. Sada više ništa nije daleko u Beogradu, a Ajkula radi selidbe bilo gde da se nalazite i bilo gde da se selite. Novi Beograd je veliki, ima dosta zgrada, velika je naseljenost. Mnogo je zgrada sa velikom spratnošću, a često se dešava da liftovi ili ne rade ili su mali da ne može sve da stane od nameštaja pa mora ručno da se nosi nameštaj.

Da bi sve stvari stigle neoštećene do odredišne tačke, neophodno je da se adekvatno zapakuju. To se radi uz pomoć kartonskih kutija, i vrlo je korisno na njima markerima naznačiti šta se nalazi unutra, da li je nešto lomljivo, i sl.

Specijalni tereti, kao što su klaviri, prevoze se vozilima koja su posebno opremljena za to. Ona su iznutra tapacirana, a specijalan teret se vezuje kanapima, tako da nije moguće pomeranje.

Slična situacija je i sa teškim teretima, kada mora da se koristi viljuškar da bi se oni podigli.

Obavljamo selidbe iz bilo kog grada u zemlji do Beograda, tako da je dovoljno da nas pozovete da se dogovorimo. Postoje selidbe koje su male i one koje su jako velike. Primera radi, ako se sele studenti, to obično znači da će biti dovoljno jedno kombi vozilo i posao će biti završen. Ako preseljavamo višečlanu porodicu iz Čačka za Beograd, npr, tada će biti potrebno detaljnije planiranje, i to od prvog koraka, a to je pakovanje.

Kod određivanja cene selidbe, uzimamo u obzir nekoliko faktora: kog obima je posao, koliko ljudi će biti angažovano, da li je potrebna upotreba mašina, da li se vozi kamionom ili kombijem, kakva je pristupačnost terena… Naravno, važno je i koliko kilometara ćemo zajedno preći, a najvažnije je da na kraju sve bude urađeno kako treba, tako da selidba ne bude nešto što će predstavljati negativno iskustvo, već korak ka napred, u neki novi početak.

Sigurna ruka koja vas vodi od samog planiranja, do dana kada se selidba obavlja, najvažniji je element u priči, tako da je najbezbrižnije i najbezbednije za vas da sve brige prepustite nama i da budete uvereni da će sve proteći u najboljem mogućem redu.




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak