Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Cena selidbe po sistemu – ključ u ruke

Cena selidbe po sistemu – ključ u ruke


Selidba je stres? Tačno. Svi se plaše tog Dana D? I to je tačno. Mora li to tako da bude? Naravno da ne. Pre svega, veoma je važno da se sve lepo organizuje i isplanira. Ne kaže se uzalud, da je kod svakog posla, dobra priprema pola od svega, i pola od uspeha. Tako je i sa selidbama.

Ljudi biraju ponekad da se sele sami, zato što poseduju odgovarajuće vozilo i zato što imaju nekoga ko može da pomogne kod nošenja stvari, utovara i istovara. Ipak, da li je sve tako jednostavno? U poslu, koji radite po prvi put u životu, vi ne znate i čak ne možete ni da pretpostavite koje sve situacije mogu da se dese sasvim neočekivano i neplanirano.

Profesionalci, kojima su selidbe rutina i nešto što rade svakoga dana, nikada neće doći u neku situaciju iz koje ne znaju kako da se izvuku i kako da je reše. Zbog toga je vaša najbolja odluka da zaboravite na sopstvene snage u ovom slučaju i da se oslonite na usluge stručnih lica.

Selidba po sistemu ključ u ruke, zapravo je najjeftinija, jer vas lišava mnogo čega, raznih muka i glavobolja, stresova, i štedi vam živce, što je najvažnije. Nije retka situacija ni da vam uštedi novac, jer ako vi organizujete preseljenje, pa se malim kombijem vraćate dva puta, to može da znači više potrošenih para od jednog dolaska kamiona na adresu.

Naš predlog je da stojite sa strane i da mirno posmatrate kako neko drugi za vas odrađuje stresan posao, koji za te ljude zapravo predstavlja svojevrstan pozitivan izazov. Kada se sve završi, shvatićete da je sve ovo bilo samo jedno jako pozitivno iskustvo, a sve zato jer ste postupili pravilno – niste radili ništa na svoju ruku, već u dogovoru sa profesionalcima. Zbog toga svaki dinar više koji platite u ovom slučaju, vredi desetostruko, i tako se stvara krug zadovoljnih mušterija koji svoje iskrene preporuke prenose dalje svojim kolegama, rođacima, prijateljima… Negujemo dobru poslovnu praksu i odradili smo preko hiljadu uspešnih selidbi, pa dozvolite da budemo deo i vaše nove avanture.
Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak