Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Ikea - Dostava nameštaja / Beograd / Srbija

Ikea - Dostava nameštaja / Beograd / Srbija


Kao i iz svih ostalih prodajnih salona Emezzeta, Kare, Domino, Simpo, Katra, Urban line, Kvadra, tako i iz uskoro novootvorenog Ikea salona radimo dostavu nameštaja, bele tehnike i pokućstva na Vaše adrese.

Kupljeni nameštaj vam dovozimo bez obzira na spratnost, blizinu prilaza teretnim vozilima (kombi ili kamion) po pristupačnim cenama.

Naši vredni i ljubazni radnici za vas će dopremiti, otpakovati i pozicionirati vaš novi nameštaj. Po potrebi,  komade koji su stari i dotrajali odvešće na gradsku deponiju. Takođe, odneće i svu nepotrebnu ambalažu u koju je bio zapakovan novi nameštaj.

15 godina iskustva u transportu i montaži kućnog i kancelarijskog nameštaja renomiranih kako svetskih tako i domaćih proizvođača garant su kvaliteta naših usluga.

Naša agencija za selidbe i transport prevozi sve - od jednog komada nameštaja ili bele tehnike pa do kompletnog nameštaja za opremanje vašeg stambenog ili poslovnog prostora.

 

Zašto angažovati baš nas

Višegodišnje iskustvo kao i profesionalni alati i pribori izdvajaju nas od drugih prevozničkih firmi. Mi se isključivo bavimo transportom nameštaja iz svih salona u Beogradu - Ikea, Emezzeta, Simpo itd. Zbog toga, za vas nameštaj iz salona prevozimo, kako u Beogradu, tako i na teritoriji cele Srbije.

Dobro došli u krug naših zadovoljnih klijenata. Za vas ćemo stručno, brzo i odgovorno prevoziti kućni, kancelarijski, kupatilski nameštaj. Meblirani i nameštaj presvučen kožom, kao i lakirani i stilski nameštaj, po potrebi dodatno ćemo zaštititi folijama i sunđerima. Na taj način, možete biti sigurni  da se neće oštetiti prilikom transporta.

Belu tehniku, audio i video uređaje i ostalo pokućstvo prilikom transporta dodatno umotavamo sunđerima, a visoke frižidere vezujemo trakastim zatezačima za bočne strane teretnih vozila kako se ne bi pomerali prilikom transporta iako u vozilima već posedujemo protiv klizni pod u tovarnom prostoru.

Vaša preporuka i dalje nam je najbolja reklama. Radimo 365 dana u godini od 08-23h. Kontaktirajte nas i budite bez brige, jer ćemo vaš nameštaj prevesti bezbedno i brzo.

Vaš prevoznik Marko Janković




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak