Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Jeftine selidbe sa timom profesionalnih radnika

Jeftine selidbe sa timom profesionalnih radnika


Jeftine selidbe u glavnom gradu mogu proći brzo i lako ukoliko ih rade profesionalci. Iako je Beograd ogroman grad u kom su česti zastoji i saobraćajne gužve, osobe koje se dugo bave transportom mogu da se snađu i u ovakvim situacijama. 

Selidbe u glavnom gradu mogu se raditi na više načina:

  • pikapom,
  • kombijem ili
  • kamionom.

Kompletna preseljenja velikih stanova i poslovnih prostora zahtevaju više vremena i angažovanja. Za Vas će ih uraditi naši profesionalni radnici sa adekvatnim teretnim vozilom za transport.

Opcije za jeftine selidbe

Jeftine selidbe se u Beogradu mogu raditi i bez naših radnika. Možete da iznajmite samo teretno vozilo i sa svojim kolegama, poznanicima ili prijateljima sami odradite utovar i istovar nameštaja, tehnike i pokućstva.

Postoje i selidbe po principu ključ u ruke, koje su malo skuplje. Tada će radnici naše firme za Vas dopremiti materijal za pakovanje, kutije, lepljive trake i folije. Takođe će spakovati nameštaj i pokućstvo i prebaciti sve na novu adresu. Nakon toga će namontirati nameštaj, otpakovati kutije i odneti nepotrebnu ambalažu.

Kada su u pitanju jeftine selidbe, tada sami nabavljate kutije u koje vi pakujete svoje pokućstvo. Sami treba da demontirate i montirate nameštaj, a vi i vaši poznanici utovarate i istovarate svoj nameštaj i tehniku. U ovom slučaju, potrebno vam je samo adekvatno teretno vozilo, bilo da je to kombi ili kamion.

Ukoliko želite da uštedite novac, nekoliko dana pre preseljenja, kutije možete potražiti od zaposlenih radnika u hiper marketima, kao što je na primer Tempo.

Jeftine selidbe u Beogradu

Ostvarite popust kada nas angažujete

Ako ipak želite da za vas selidbu i transport odrade profesionalci sa iskustvom treba da znate da naša firma ima stalne popuste za studente. Osim toga, u određenim periodima od januara do aprila nudimo popust od 20% na materijal, radnike i kombi vozila za kompletne selidbe.

Ako imate svoje transportno vozilo možete smanjiti cenu angažovanjem samo naših profesionalnih radnika. Kada nemate kabasti nameštaj i preseljavate se iz studentskih domova ili stanova i imate samo kofere, kese ili kutije ponekad će idealno transportno vozilo za vas biti pikap. Tako ćete dobiti jeftinu i brzu selidbu.

Bilo da vam je potrebna jeftina, studentska, kompletna selidba vašeg stana, firme, prodavnice, lokala, magacina, garaže možete nam se obratiti putem brojeva telefona: 066/6-111-444 i 064/281-90-25. Radimo radnim danima, vikendom ili u vreme državnih i verskih praznika non stop od 00-24h.

Vaš prevoznik Marko Janković




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak