Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Kombi transport Beograd - dostava robe

Kombi transport Beograd - dostava robe


Za kombi transport Beograd je grad koji je budan od najranijih jutarnjih časova. 

Svakoga dana, od 5 ujutru počinje kombi prevoznici kreću sa radom, jer svu robu treba isporučiti pre otvaranja radnji.

Kombi vozila imaju srednju veličinu tovarnog prostora. Zbog toga se, u urbanim gradskim uslovima, izdvajaju se kao idealno rešenje.

Moderna kombi vozila mogu da ponesu i preko 4 tone tereta, a zapremine tovarnog prostora idu i do 20m3.  U gradovima sa intenzivnim saobraćajem i manjkom parking prostora i mesta za utovar - istovar robe, ovakva vozila su najbolji način za transport.

Naša firma poseduje kombi vozila za dostavu robe poslednje generacije, zapremine tovarnog prostora od 17m3 i nosivosti do 2t.

Naši vredni, ljubazni i profesionalni radnici dopremiće za Vas robu i u najkraćem mogućem roku uraditi istovar iste, tako da se vreme zadržavanja ispred radnje, lokala, hiper marketa ili vaše firme svodi na minimum.

Kombi vozilima u Beogradu prevozi se gotovo sve: od štampe, cigareta, konditorskih proizvoda, hrane, mesa, voća povrća, lekova, garderobe, građevinskog materijala, pića, itd.

Svakog dana možete po gradu videti na stotine najrazličitijih kombi vozila kako se probijaju kroz gradske gužve. Neka od tih vozila lako se prepoznaju jer na bočnim stranama vozila imaju izlepljene reklame tj. brendirana su.

kombi transport Beograd

Kombi transport Beograd - kvalitet po najpovoljnijim cenama

Mi sa našim kombi vozilima radimo 365 dana u godini i trudimo se da svakom klijentu izadjemo u susret profesionalnim pristupom poslu. Težimo da kvalitetnim radom opravdamo svaki dinar koji Vi kao naši klijenti potrošite na vašu selidbu ili transport robe.

Mi se stalno usavršavamo u ovom poslu. Osim novih kombi vozila i profesionalnih alata i pribora za demontažu-montažu nameštaja, koristimo prilikom preseljenja i najkvalitetniji materijal za pakovanje.

Dobro došli u klub zadovoljnih korisnika naših usluga gde za pristojnu cenu možete da dobijete jedan visok nivo usluge. Zakažite selidbu bez stresa koja se završava na vreme i osmehom na obostrano zadovoljstvo.

Vaš prevoznik Marko Janković




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak