Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Međugradske selidbe - gradovi u Srbiji

Međugradske selidbe - gradovi u Srbiji


Bilo da se selite iz Beograda u neki drugi manji grad ili da se iz Niša, Čačka, Novog Sada, Subotice ili Novog Pazara selite u glavni grad potrebno je da angažujete agenciju koja radi međugradske selidbe. Mi za Vas taj posao, kao i transpot robe sa ili bez radnika za utovar, radimo svakog radnog dana i vikendom od 00-24h, kao i za vreme državnih i verskih praznika.

Kako izgledaju i koliko traju međugradske selidbe

Pre nego što počnemo sa radom, za Vas ćemo odraditi besplatnu procenu selidbe i kompletnu logistiku. Odredićemo vreme i materijal koji su potrebni za pakovanje vašeg nameštaja i pokućstva. Takođe, obezbedićemo dovoljan broj profesionalnih radnika za utovar i istovar, kao i stolara za demontažu odnosno montažu nameštaja. Po potrebi, angažovaćemo i vodoinstalatera koji će za Vas povezati ugradnu belu tehniku - veš mašinu, sudo mašinu i sl.

Pre nego što počnemo sa Vašim preseljenjem, dogovorićemo i vozilo adekvatne veličine kao i krajnju cenu celog posla. U našoj firmi koristimo najkvalitetnije materijale za zaštitu vašeg nameštaja i pokućstva, profesionalne alate, kolica i pribor, kao i transportna vozila poslednje generacije. Naša vozila su čista, specijalno tapacirana za potrebe selidbi i redovno održavana pa ih bez razmišljanja možemo koristiti za međugradske selidbe ili transport robe.

Međugradske selidbe - selo

Kako bi međugradske selidbe bile urađene u kratkom vremenskom intervalu, najbolje je dan pred samu selidbu spakovati nameštaj i zaštititi ga streč folijom, kako na dan selidbe ne bismo gubili dragoceno vreme.

U međugradskim, kao i u međunarodnim selidbama, kvalitetno odrađena logistika je presudna za dobar dogovor. Kada su u pitanju međugradske selidbe, nekada se u samom prevozu između gradova potroši na desetine sati, dok se na sam utovar i istovar robe ili nameštaja potroši jedva sat vremena.

Na cenu međugradskih selidbi najviše utiču sledeće stavke:

  • pređena kilometraža,
  • broj potrebnih radnika,
  • veličina vozila i
  • da li je nameštaj potrebno demontirati ili montirati.

Mi radimo međugradske selidbe brzo i povoljno i trudimo se da svaki Vaš dinar koji potrošite na preseljenje opravdamo ljubaznošću i  kvalitetom pruženih usluga.

Vaš prevoznik Marko Janković 066/6-111-444

selidbe u Srbiji




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak