Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Najpovoljnije selidbe - cene

Najpovoljnije selidbe - cene


Kroz naše petnaestogodišnje iskustvo u ovom poslu veoma često smo se susretali sa klijentima koji imaju skroman budžet za naše usluge. Kada su u pitanju najpovoljnije selidbe cene često predstavljaju najvažniji faktor izbora autoprevoznika.

Nije lako naći agenciju za selidbe i transport koje spajaju povoljnu cenu sa visokim kvalitetom.

Mnogei agencije za selidbe nude svoje usluge i reklamiraju se kao povoljne autoprevozničke agencije. Pitate se šta utiče na formiranje cene?

Mi, koji se tim poslovima usko specijalizovano bavimo možemo vam objasniti kako se formira cena.

najpovoljnije selidbe cene u gradu

Kako se formiraju cene selidbe

Na cenu selidbe u Beogradu utiče nekoliko faktora:

  • spratnost sa koje i na koju adresu se prenosi nameštaj,
  • mogućnost upotrebe liftova,
  • broj potrebnih radnika za preseljenje,
  • da li je u toku selidbe potrebna demontaža - montaža nameštaja,
  • veličina potrebnog teretnog vozila.

Kada se rade međugradske ili međunarodne selidbe, pored svih ovih navedenih faktora, na cenu selidbe utiče i:

  • broj pređenih kilometara,
  • putarine,
  • takse na graničnim prelazima,
  • materijal za pakovanje nameštaja i pokućstva - kartonske kutije, folije za pakovanje, selotejp trake, markeri za obeležavanje, nalepnice "lomljivo", pak papir,sunđeri, itd...

Naša agencija za selidbe i transport robe posluje već više od 15 godina i za to vreme preselili smo veliki broj naših sugrađana. Takođe, radili smo selidbe mnogih prodavnica, pekara, magacina, kancelarija, firmi, garaža, radionica...

laki kamion za selidbe

Najpovoljnije selidbe - cene koje nudi naša agencija

Naš slogan na svim portalima na kojima se reklamiramo je: "Najpovoljnije selidbe - cene za svačiji džep bez kompromisa sa kvalitetom."

Trudimo da kvalitetno odradimo svaku selidbu ili transport robe po popularnim cenama, prilagođenim standardu naših ljudi koji žive u Beogradu, ali i širom Srbije.

Samo u našoj firmi po jedinstvenoj ceni možete dobiti kompletnu selidbu garsonjere koja može da se preveze jednom turom maksi kombijem sa dva radnika za utovar-istovar.

U tu cenu od 8.000 din uračunata je i rolna streč folije kojom ćemo umotati vaš krevet, tv, frižider, šporet, veš mašinu, cipelarnik, sto i stolice. Vaše je samo da spakujete lične stvari u kutije, tako da se ne gubi vreme na pakovanje - samim tim se ne povećava cena selidbe.

Ukoliko je potrebno da mi dopremimo materijal za pakovanje i da spakujemo vase stvari i to cemo uraditi za Vas. Vi ćete platiti samo kutije, kese i selotejp trake po nabavnim cenama.

Ako imate želju da se preselite sami da spakujete stvari, demontirate nameštaj i sa svojim prijateljima prenesete sve sami, cena selidbe, odnosno iznajmljivanja teretnog vozila sa vozačem, za kombi vozilo zapremine 17m3 je 3.000rsd, a za laki kamion tovarnog prostora zapremine 21m3 je 5.000rsd.

profesionalni radnici utovaruju u kamion

Zašto angažovati profesionalce

Iznajmljivanje samo teretnog vozila je najjeftiniji vid selidbi. Mi ga ne preporučujemo iz nekoliko praktičnih razloga:

  1. neprofesionalni radnici - prijatelji, poznanici, ukućani, obično nestručnim rukovanjem još prilikom demontaže oštete nameštaj
  2. prilikom prenosa oni takođe izgrebu zidove, sobna i ulazna vrata
  3. neretko se neko i povredi jer pojedini komadi nameštajam kao recimo trosedi sa mehanizmom za spavanje, teže i preko 90 kilograma (kao i dupli frižideri preko 100 kilograma)
  4. kada se u stanovima nalaze i glomazni muzički instrumenti kao što su pianina koja teže oko 250 kg pa je njihov transport je potrebno, sem profesionalnog pakovanja, angažovati i tim stručnih radnika sa višegodišnjim iskustvom.

Naša firma za selidbe i transport robe i radnici koje zapošljavamo su usko stručni profesionalci. Zbog toga, za nas u ovom poslu nema tajni i iznenađenja. Besprekorno radimo ovaj posao od početka do kraja - od besplatne procene do potpune realizacije. Sve obavljamo kvalitetno, brzo i pouzdano, sa garancijom na kvalitet usluge.

Radimo gradske i međugradke selidbe 365 dana u godini. Radno vreme nam je od 08 do 23h.

Sve informacije vezane za selidbe, transport ili cene naših usluga i materijala za pakovanje možete dobiti putem telefona 066/6-111-444 i 064/281-90-25.

Vaš prevoznik Marko Janković  

www.selidbeitransport.rs




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak