Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Selidbe Beograd cene selidbi u glavnom gradu

Selidbe Beograd cene selidbi u glavnom gradu


Selidbe Beograd cene su bitan faktor pri izboru prevoznika

Selidbe Beograd cene su, pored pouzdanosti prevoznika i vremenskih rokova koji moraju biti ispoštovani, jedan od presudnih faktora kada je u pitanju angažovanje radnika za selidbe.

Šta sve treba uzeti u obzir pre selidbe

Kada vam je, zbog promene posla ili usled proširenja porodice,  (ili iz bilo kog drugog razloga) potrebno da se preselite iz jednog u drugi stan, trebalo bi da angažujete profesionalce. Kada želite da promenite lokaciju stanovanja potrebno je angažovati adekvatan transport i radnike za selidbu. Kroz glavu Vam tada prolaze razna pitanja, kao na primer:

  • gde da nadjem kutije za selidbe,
  • kako da razmontiram i spakujem nameštaj
  • koga da pozovem i
  • koliko će to sve da me košta. 

Sve to dovodi do izlaganja nepotrebnom stresu. Ukoliko je Vaš budžet ograničen, cena selidbe može postati i presudan faktor za izbor radnika za selidbu.

Selidbe Beograd - cene utiču na izbor prevoznika

Selidbe Beograd cene zavise od mnogobrojnih stavki

Svaka selidba je individualna i razlikuje se po količini nameštaja, spratnosti sa kog i na koji sprat se nameštaj i pokućstvo seli, po broju potrebnih radnika, vrsti i veličini transportnog teretnog vozila i mnogim drugim faktorima.  Na cenu još utiču i blizina tj. pristupačnost prilaza vozila ulazu u zgradu iz koje se stvari iznose i u koju se stvari useljavaju.

Prilikom selidbi, kako stanova tako i poslovnih prostora, na cenu selidbi direktno utiče i utrošen materijal za pakovanje a to su kartonske kutije, streč i puc folije, sunđer za oblaganje osetljivih komada nameštaja kao i talas papir za zaštitu lakiranih podova.

Na samu cenu selidbe utiče i demontaža-montaža američkih plakara, kuhinjskih elemenata, ugradne tehnike. Takođe, uticaj ima i postavljanje rasvete, montaža francuskog ležaja, radnih, kuhinjskih i kancelarijskih stolova.

Jednim pozivom na naše brojeve telefona dobićete konačnu cene selidbe bez kasnijih povećanja troškova. Ukoliko ipak želite mi ćemo zarad procene posla bez ikakvih obaveza izaći na teren i takodje Vam BESPLATNO dati procenu.

Poslednjih 15 godina preseli smo veliki broj fizičkih i pravnih lica. Trudimo se da su cene selidbi pristupačne i prilagođene standardu naših građana a studentima koji poseduju indekse fakulteta dajemo stalan popust. VIše o studnetskom popustu pročitajte ovde. Možemo da se pohvalimo velikim brojem zadovoljnih klijenata koji nas svojim preporukama i pohvalama i dalje najbolje reklamiraju.

Vaš prevoznik Marko Janković




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak