Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Selidbe Čačak - Beograd i transport robe

Selidbe Čačak - Beograd i transport robe


Selidbe Čačak - Beograd radimo sa posebnim zadovoljstvom. Iz Čačka u Beograd često sele studenti koji će u našem glavnom gradu provesti nekoliko godina. Naša firma za selidbe i transport studentima odobrava poseban popust, a dovoljno je pokazati indeks kako bi se ostvario pomenuti popust.

Čačak je grad koji se nalazi 140 kilometara južno od Beograda. Predstavlja središte Moravičkog okruga.

Mi smo u Čačku dovozili kancelarijski nameštaj i opremali poslovnice stranih i domaćih banaka kao i raznih privatnih firmi. Radili smo transport robe ali i selidbe iz Beograda u Čačak i obrnuto.

Kao prevoznik i montažer imao sam priliku da provedem u ovom gradu preko mesec dana. Tom prilikom radili smo na postavljanju lakih pregradnih zidova i montaži nameštaja u Gornjem Milanovcu u upravnoj zgradi fabrike Metalac.

U Čačku smo za potrebe naših radnika koristili smeštaj u hotelu Kole čiji se vlasnik bavi i prodajom vozila marke Škoda. Ovaj mali hotel pruža odličan smeštaj i restoran ovog hotela se izdvaja bogatom ponudom hrane i pića. Ljudi koji žive u Čačku su radni, vredni i prijateljski nastrojeni - pravi ljubazni domaćini.

Selidbe Čačak unošenje nameštaja

Studentske selidbe Čačak - Beograd

Iz Čačka u Beograd preselili smo veliki broj studenata i za vreme provedeno u putu imali smo vremena da razgovaramo sa tim mladim obrazovanim ljudima koji su zapravo naša budućnost i već sada predstavljaju naprednu inteligenciju.

Svaka naša selidba završila se osmehom klijenata, jer se mi trudimo da kvalitetom usluge opravdamo poverenje koje ste našoj firmi ukazali. Selidbe Čačak - Beograd, kao i iz drugih gradova prema glavnom gradu, spadaju u međugradske selidbe. Zato je jako bitno da se na vreme zakaže zbog same logistike.

Za jednu ovakvu selidbu treba uzeti u obzir:

  • vreme potrebno da se iz Beograda dođe u Čačak,
  • potreban materijal za pakovanje nameštaja i pokućstva,
  • vreme potrebno za utovar stvari u teretno vozilo, kao i
  • vreme putovanja do Beograda i sam istovar.

Do Beograda se sada stiže iz Čačka brže jer se više ne ide magistralnim putem preko Rudnika, već autoputem do Ljiga. Ovo poprilično skraćuje vreme putovanja. Mi smo odradili na desetine selidbi iz ovog grada ka Beogradu i smatram da smo kompetentni da kvalitetno za Vas odradimo svaki vid selidbe ili transporta robe.

Pozivom naših brojeva telefona 066/6-111-444 i 064/281-90-25 dobićete besplatnu procenu selidbe ili transporta. Radimo od 0-0-24h i vikendom.

Vaš prevoznik Marko Janković




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak