Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Selidbe – da li moraju biti stresne?

Selidbe – da li moraju biti stresne?


U narodu obično vlada mišljenje da je selidba nešto što je jako stresno i mada svi sa nestrpljenjem čekaju na taj dan, ipak ga se i plaše. Zbog čega je to tako?

Pre svega, ljudi se obično pribojavaju da će nešto od njihove imovine tokom preseljenja biti uništeno ili oštećeno. Ponekad je teško prići objektu, jer ne postoji lift, a stan iz koga se spuštaju stvari se nalazi na četvrtom spratu, recimo. Isto tako, nekada vozilo ne može da priđe sasvim do ulaznih vrata, pa zaposleni iz agencije za selidbe moraju da nose stvari iz stana do kombija ili kamiona.

Selidbe se rade kombijem i kamionom, odnosno, ako su manjeg obima, onda je dovoljan jedan kombi, i to ako nema nekih stvari koje prelaze visinu od metar i osamdeset a nije moguće da se polože. Jedan takav primer je frižider. Svi znamo da on zbog gasa freona koji se nalazi u njemu, ne sme da se spusti u horizontalan položaj, tako da je neophodno da stoji uspravno. Ukoliko imate takav uređaj, onda je bolje angažovati kamion za svaki slučaj, čak i ako je selidba manjeg obima.

Cena selidbe se dogovara unapred i sve što je potrebno, to je da pozovete našu ekipu da dođe do vas, u vreme koje želite i da proceni posao. To bi značilo da se gleda koliko stvari se iznosi iz stana i prevozi od tačke A do tačke B. Nekada je ljudima potrebno prodati i kutije, lepljive trake i streč folije i mnogo toga još što je neophodno da bi se stvari pravilno upakovale i da bi se sve to uredno obeležilo. Uredno obeležavanje mnogo znači kasnije kod raspakivanja, jer se tačno zna gde se šta nalazi. Vrlo je važno da se odvoji medicinska dokumentacija od pravne, kao i da se sortiraju skupoceni i vredni predmeti, lomljive stvari i sve drugo što nisu klasične stvari, da ih tako nazovemo. Ako sve uradite kako treba, uočićete koliko je jednostavno da se raspakujete kada stignete na svoju novu lokaciju.

Selidbe Ajkula uvek na raspolaganju, da selidba bude kao pesma.
Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak