Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Selidbe Savski Venac

Selidbe Savski Venac


 

Bilo da selite firmu ili stan iz neke od ulica na opštini Savski Venac ili se doseljavate iz drugih gradskih opština ili vam je potrebna medjugradska selidba naša firma za selidbe odradiće za vas posao preseljenja u najkraćem vremenskom roku. 

Od razgovora sa našim operaterom do realizacije kompletnog preseljenja kao i od besplatne procene do dolaska vozila pred Vaš stan možete nas očekivati u jednom satu od prvog razgovora. Kod nas možete zakazati selidbu sa pakovanjem vaših stvari,dovozom materijala za pakovanje/kutije,folije,sundjer u rolnama,selotejp trake,pakerice itd/demontažom-montažom nameštaja,profesionalne i ljubazne radnike ali i selidbu bez radnika kada vam je potrebno da iznajmite od nas samo kombi ili kamion.

Mi svakodnevno radimo selidbe stanova i poslovnih prostora kao i transport robe firmama u Admirala Geprata,Birčaninovoj,Savskoj,Deligradskoj,Jug Bogdanovoj,Koste Glavinića,Lominoj,Miloša Pocerca,Nemanjinoj,Pasterovoj,Sarajevskoj,Višegradskoj kao i u mnogim drugim ulicama na opštini savski venac.

Bilo da imate firmu,stan,pekaru,salon lepote,ugostiteljske objekte,prodavnicu,garažu,radionicu za Vas ćemo odraditi selidbu profesionalno po najvišim standardima kvaliteta. Mi svaki komad nameštaja ili tehnike zaštićujemo folijama i sundjerom kako ne bi došlo do oštećenja prilikom transporta. 

Uigrani,vredni i ljubazni radnici potrudiće se da vam selidba prodje bez stresa i sa osmehom a nagrada za dobro uradjen posao biće vaša dalja preporuka.




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak