Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Selidbe stanova sa lošim prilazom

Selidbe stanova sa lošim prilazom


Selidbe stanova sa lošim prilazom dodatno komplikuju preseljenje, koje je ionako za veliki broj ljudi veoma stresan događaj u životu. Da bi selidba bila uspešno odrađena, potrebno je uraditi nekoliko koraka pre same selidbe.

Koraci koje treba preduzeti kod selidbe stanova sa lošim prilazom

Prva i najvažnija stavka je izbor prave transportne firme za selidbu.

Nakon tog prvog koraka potrebno je u višeslojne kutije zapakovati garderobu, lične stvari, knjige, umetnine. Pakovanje Vašeg nameštaja prepustite profesionalnim radnicima. Svaki komad nameštaja ili bele tehnike se umotava višeslojno streč i puc folijom a osetljivi komadi, stilski nameštaj i tehnika pakuju se i sundjerom i zaštitnim ivicama.

Ponekad prilikom selidbe transportnim vozilima (kombi ili kamion) ne možemo prići do ulaza stambene zgrade. Nekada i po 30 metara od ulaza. U takvim prilikama potrebno je povećati broj radnika da bi se selidba završila u najkraćem mogućem roku.

Pored nemogućnosti prilaza ulazu zgrade ili kuće određeni komadi nameštaja ne mogu da se unesu uskim hodnicima. U takvim situacijama nameštaj se podiže preko terase povlačenjem gurtni i kanapa. U stanu ako je potrebno demotiraju se ormari i američki plakari. Mi u te svrhe koristimo profesionalne alate poslednje generacije. Imamo preko 15 godina iskustva u montaži nameštaja renomiranih svetskih i domaćih proizvođača.

Usko sarađujemo sa nekoliko vodećih salona nameštaja u Beogradu. Po potrebi nakon završene selidbe i montaže nameštaja u prostoru za vas organizujemo i raspakivanje kutija kao i odnošenje nepotrebnih stvari i tehnike na za to predviđen otpad. Svaka selidba je individualna.

selidbe stanova sa lošim prilazom u Beogradu

Selidbe stanova sa lošim prilazom - cene

Cene selidbe stanova sa lošim prilazom zavise od nekoliko faktora. Količina stvari koja se seli, spratnosti na adresama, broja potrebnih radnika, da li je potrebna demontaža-montaža nameštaja i od utrošenog materijala za selidbu (kartonske kutije, lepljive trake, streč i puc folije, talas papir za zaštitu podova, sundjeri, zaštitne ivice).

Sve potrebne informacije kao i savete BEZ OBAVEZE da mi odradimo selidbu za vas možete dobiti 365 dana u godini pozivom na naše brojeve telefona 066/6-111-444 i 064/281-90-25.

Vaš prevoznik Marko Janković




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak